TAEC
Image default
Financieel

Huis kopen met behulp van een simulatie lening

Je huidige woning voldoet niet meer aan al je eisen. Na gezinsuitbreiding is het huis wel erg vol geworden en plek voor opbergruimte heb je niet meer. Tijd om je eens te gaan oriënteren op een grotere woning. Een woning waar je, met het oog op de toekomst, nog vele jaren plezier van zal hebben. Maar welke huizen zijn beschikbaar voor jouw financiële situatie? Om hier achter te komen kun je een simulatie lening uitvoeren. Zo zie je in één oogopslag welke huizen er in aanmerking komen.

Wat is een simulatie lening?

Maar wat is dat nu precies, een simulatie lening? Een lening simulatie laat je hypothetisch zien hoeveel je kunt lenen en wat je dit per maand gaat kosten. Want je kan wel lukraak op de mooiste huizen klikken die je op internet tegenkomt, maar ze moeten natuurlijk wel binnen jouw financiële plaatje passen. Heb je een simulatie lening laten uitvoeren? Dan kun je nu op zoek gaan naar jouw ideale woning. Let er wel op dat veel huizen boven de vraagprijs verkocht worden, dus zoek naar huizen die onder jouw simulatie lening liggen. Zo heb je de ruimte om meer te bieden als dit nodig is. Bovendien is het belangrijk altijd met onvoorziene kosten rekening te houden.

Simulatie lening voor een verbouwing

Woon je al op een prachtige plek en wil je daar eigenlijk niet meer weg? Verbouwen is natuurlijk ook een optie. Of je nu gaat voor een uitbouw, dakkapel, of een nieuwe keuken, ook hier biedt een lening simulatie de uitkomst. Vul al je gegevens in en zie direct hoeveel je kunt lenen voor de benodigde verbouwing. Een verbouwing is altijd een goede investering, want de waarde van je huis zal stijgen.

Een online simulatie lening aanvragen

Dus of je nu gaat voor een verbouwing of toch liever voor een andere woning, doe altijd eerst een simulatie lening. Deze kun je gemakkelijk online aanvragen en zo heb je direct antwoord. Bedenk voor je de simulatie lening aan gaat vragen of je het bedrag dat je wilt lenen wilt baseren op het volledige inkomen of op een gedeelte. Tevens kun je de lengte van de looptijd aangeven. Dit is allemaal heel eenvoudig. Na al je gegevens ingevuld te hebben zie je direct hoeveel je kunt lenen en hoeveel je per maand dan moet aflossen. Zodra je dit weet, kun je op zoek gaan naar jouw droomwoning!

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

https://www.mozzeno.com/nl/persoonlijke-lening/simulatie/