TAEC
Image default
Vervoer en transport

Kosten verhuisbedrijf Maastricht inschakelen

De kans is groot dat als u een huis koop dit de grootste aankoop van uw leven zal zijn. Naast de kosten voor het huis zelf zijn er nog een aantal andere kosten die erbij komen. Bijvoorbeeld een verbouwing of het inrichten van het huis. Als u ervoor kiest om een verhuisbedrijf in te schakelen wilt u natuurlijk weten wat voor kosten daaraan verbonden zijn. In deze korte blog verteld verhuisbedrijf Maastricht wat de kosten voor een verhuizing zijn.

Transport kosten verhuisbedrijf Maastricht

Uw spullen moeten uiteraard van uw oude woning of appartement naar uw nieuwe woning gebracht worden. Voor het transporteren van uw spullen wordt vaak een vrachtwagen ingezet. De vrachtwagens die hiervoor ingezet worden variëren in grootte en het ligt er aan wat u nodig heeft voor de verhuizing. Naast de grootte van de vrachtwagen varieert ook het uurtarief op basis van de benodigde vrachtwagen. Het kan voorkomen dat u net iets te veel spullen hebt voor een vrachtwagen. In dat geval zou het zonde zijn om de vrachtwagen twee keer te laten rijden. Als dit het geval is raad verhuisbedrijf Maastricht u aan om gebruik te maken van een aanhangwagen.

Verhuizer Kosten

Naast de kosten voor het transport komen er ook vaak de kosten van verhuizers bij. Het tarief dat u betaalt, hangt meestal af van het werk dat u wilt dat uitgevoerd wordt. De kosten die verbonden zijn aan de soort verhuizers is opgesplitst in de volgende categorieën:

  • Klusjesman: De klusjesman zorgt ervoor dat alles wat verhuist wordt gedemonteerd of gemonteerd wordt.
  • Verhuizer: De verhuizer zorgt ervoor dat de vrachtwagen gevuld wordt dus hij neemt een hoop werk voor u uit handen.

Verhuisbedrijf Maastricht legt uit dat de kosten van de verhuizers worden per uur betaald. Als u kosten hierop wilt besparen kunt u het volgende doen:

  • Zorg ervoor dat u alles gereed heeft op de dag van verhuizing.
  • Zorg voor de juiste tools.
  • Krijg hulp van vrienden en familie op de dag van de verhuizing.
  • Verplaats van tevoren wat kleine dingen.
  • Demonteer de meubelen zelf.

https://cargo-care.nl/