TAEC
Image default
Geschenken

Koop je kerstpakket online en dit zijn je opties

Ben jij op zoek naar het ideale kerstpakket voor jouw personeel? Dan zijn er verschillende manieren waarop je dat kunt regelen. Rond de feestdagen duiken er winkels op waar je terecht kunt en waar je een kant-en-klaar pakket uit kunt kiezen, of je kunt zelf producten halen en je pakketten zelf samenstellen. De gemakkelijkste manier is om je pakket online te bestellen. Daar heb je het hele jaar door toegang tot het assortiment en je vermijdt de kerstdrukte volledig. Bij webwinkels is het aanbod groot en vind je vast een kerstpakket dat aan jouw eisen voldoet. Hier lees je over de opties die dan tot je beschikking staan.

 

Een kant-en-klaar kerstpakket

Allereerst vind je bij webwinkels een groot assortiment kant-en-klare kerstpakketten. Sommige aanbieders hebben meer dan 800 opties voor je. Deze pakketten zijn verre van standaard en saai, want ze zijn met zorg samengesteld en schitterend ingepakt. Je gebruikt de filters om uit het grote aanbod een selectie naar voren te halen en om het gemakkelijker te maken om het kerstpakket voor jouw personeel uit te kiezen. Je selecteert dan uiteraard op budget, maar ook op de kleur, het thema, het artikel dat erin zit of het eten dat centraal staat. Op die manier kies je voor een pakket in je huiskleur en met een artikel dat past bij wat jullie doen.

 

Maatwerk

Lukt het je niet om tussen dat grote assortiment een kerstpakket te vinden wat al jouw wensen vervult, dan is bij veel webwinkels maatwerk ook een optie. Je moet dan vaak wel een grotere bestelling kunnen plaatsen, bijvoorbeeld meer dan 100 pakketten. Het mooie van deze optie is dat je dan samen met een deskundige medewerker van de winkel een pakket samenstelt dat uniek is. Jij geeft aan wat erin moet zitten en de medewerker geeft je advies over het combineren van de juiste producten en over hoe je het pakket zo mooi mogelijk inpakt. Deze optie levert een uniek kerstpakket op, dat vast gewaardeerd zal worden door je personeel.

 

Een eigen keuze concept

Als jij een gevarieerd personeelsbestand hebt en je niet kunt voorstellen welk kerstpakket iedereen tevreden kan maken, dan is een eigen keuze concept een goed idee. De webwinkel stuurt dan kaarten op met een bepaalde waarde. Deze kunnen ze uitgeven op een website waar producten worden aangeboden. Sommige webwinkels zorgen er dan voor dat jouw pagina met producten ook wordt uitgevoerd in je huisstijl en dat er producten worden aangeboden die iets gemeen hebben, bijvoorbeeld een thema. Zo kiest iedereen een cadeau dat ze graag willen hebben, zorg je voor herkenning en laat je duidelijk zien van wie het geschenk afkomstig is.

 

Andere mogelijkheden

Niet elke webwinkel biedt hetzelfde aan. Het is dus belangrijk om je webwinkel zorgvuldig uit te kiezen zodat je je kerstpakket kopen kan die aansluit op je wensen. Op die manier maak je er vast iets heel speciaals van dit jaar en bestel je een kerstpakket waar men nog lang over na zal praten.