TAEC
Image default
Bedrijven

Laat u verrassen door een unieke chocoladesmaak in Zinin ijs & chocolade

Laat u verrassen door unieke chocoladesmaken

Chocolade van een chocolatier

Chocolade van een echte chocolatier is voor veel mensen puur genot. Zelfgemaakte chocolade smelt namelijk op de tong en vraagt dan ook om meer. Wilt u hier ook van genieten en zoekt u een chocolatier Eindhoven? Bij Zinin ijs & chocolade vindt u een ervaren chocolatier die voortdurend speciale bonbons maakt. In deze chocolaterie Eindhoven wordt iedereen dan ook dagelijks verrast door de nieuwe overheerlijke en verrassende chocoladesmaken.

Fairtrade producten

Zinin ijs & chocola is een chocolaterie Eindhoven waar de chocolade niet alleen vers bereid wordt, ze doen dit ook nog eens op een duurzame manier. Ze maken namelijk gebruikt van fairtrade producten. Hun cacao komt van lokale plantages in Tanzania. De lokale boeren verzorgen de plantages uitstekend, waardoor de cacao een overheerlijke smaak verkrijgt. Door voor deze biologische producten te kiezen, denkt Zinin ijs & chocola bovendien ook aan het milieu.

Ijs, thee en macarons

Zinin ijs & chocola staat niet alleen bekend als een geweldige chocolatier Eindhoven. U kan er namelijk ook terecht voor echt Italiaans ijs, heerlijke bubble tea met een natuurlijke fruitsmaak en krokante Franse macarons. Al hun producten worden dagelijks door professionele chefs bereid. Ze maken enkel gebruik van kwaliteitsvolle en natuurlijke ingrediënten die voor een heerlijke smaak zorgen. Zinin ijs & chocola is dan ook dé plek om uw smaakpapillen eens goed te verwennen!

Unieke smaken

Zinin ijs & chocola is een uitstekend ijssalon en chocolaterie Eindhoven. U vindt er zeer uiteenlopende lekkernijen, gaande van unieke bonbons tot authentiek Italiaans ijs. Alle gerechten worden vers bereid met biologische producten. Bij Zinin Ijs & Chocola staat u dan ook keer op keer versteld van de geweldige en bijzondere smaken!

https://www.zinin-ijsenchocolade.nl/