TAEC
Image default
Electronica en Computers

LED lamp Watt omrekenen

Eenvoudig Watt lichtopbrengst omrekenen van LED lampen

Lumen is een eenheid. Een eenheid van de lichtstroom. De lichtstroom die van de lichtbron de totale lichthoeveelheid aangeeft. De hoeveelheid energieverbruik van een lamp wordt in wattage aangegeven. Een WiFi LED lamp wordt steeds zuiniger. Daarom wordt lumen naar watt omgerekend en geeft 123LEDStrips je informatie bij het maken van de juiste keuze en geeft je bij een LED lamp watt omrekenen duidelijke informatie.

Lumen naar watt omrekenen

Een LED lamp zit meestal in een verpakking waarop twee getallen staan. Het ene getal drukt uit de watt en het andere getal is lumen. Het getal van de lumen bepaalt de lichtopbrengst. De lichtopbrengst is belangrijk om zeker te weten dat je de juiste lamp hebt voor een bepaald doel. Op deze site, over de berekening van lumen naar watt, vind je hulp om de juiste keus te maken en om bij de LED lamp watt omrekenen uit te voeren.

WiFi LED lamp verlichting

In veel woningen zie je dat het kleurenschema van de sfeerverlichting kan worden aangepast of dat het licht aangaat zodra het donker wordt. Als je dat ook wil, dan kun je het beste een WiFi LED lamp gebruiken. Bij 123LEDStrips lees je meer over de mogelijkheden van de WiFi LED lamp en het gebruik van WiFi LED lamp verlichting.

Spelen met kleuren

Als je wil spelen met kleuren, dan kun je het beste een RGB LED strip kopen. Met de kleuren blauw, groen en rood kun je vervolgens allerlei mogelijke kleuren gaan vormen. Het voordeel van een RGB LED strip is dat de strips overal vastgemaakt kunnen worden met een plakstrip en bij de keuze voor een waterdichte versie met beugeltjes. Wil je meer weten over RGB LED strips en over de mogelijkheden? Ga dan naar 123LEDStrips.nl

https://123ledstrips.nl/