TAEC
Image default
Vakantie

Top 5 zeldzame dingen te doen in Zürich

Wie wil er niet naar Zwitserland? Dit land staat bekend om de prachtige landschappen. Het maakt niet uit of je op vakantie of zakenreis gaat, veel mensen gaan graag naar Zwitserland. Zwitserland draait niet alleen om de landschappen en prachtige bergen maar Zwitserland heeft ook een aantal mooie steden.

Van al deze steden is Zürich een stad die mooie gebouwd is en een aantal historische plekken heeft die je niet wil missen.

Een auto huren en door Zürich rijden is de beste optie om veel verschillende plekken te bezoeken. De luchthaven heeft de beste opties, bekijk deze site: https://www.autoprio.nl/nl-zwitserland-luchthaven-zurich-zrh/. Dit zijn de 5 plekken die je echt moet bezoeken als je in Zürich bent.

Top 5 bezienswaardigheden in Zürich:

De onderstaande dingen moet je echt doen als je in Zürich bent.

Bezoek het meer van Zürich

Als je in Zürich bent kun je het meer bezoeken. Het is een lang meer in de vorm van een halve maan. Het is één van de meest ontspannen plekken die je in de stad kunt bezoeken. Voor de mensen die in Zürich wonen is het meer een belangrijke plaats. Het is ontstaan in 1880 en echt een historische plaats voor de bewoners.

Als je dit meer wil bezoeken kun je dat het best overdag doen. Op warme zomerdagen spot je ook mooie jachten op het meer.

De oude stad is een bezoekje waard

Het oude centrum van Zürich bevat veel architectuur uit de 17e eeuw. Dit maakt het een interessante plek voor toeristen omdat je veel mooie en unieke bouwwerken tegenkomt.

Daarnaast kun je ook een hapje eten of op zoek naar een souvenir bij de marktkraampjes. Hier vind je veel traditionele producten, souvenirs en werkplaatsen.

Het Zwitsers Nationaal Museum

Het Zwitsers Nationaal Museum heeft de grootste collectie historische artefacten van de Zwisterse cultuur. Er zijn veel categorieën dingen uit de historie van Zwitserland. Sommigen staan in onderstaande lijst.

  • Prehistorische wapens.
  • Gereedschap.
  • Potten.
  • Artefacten.

De Uetliberg

Als je in Zürich bent en wat sightseeing wil doen, ben je hier aan het juiste adres. Dit is een plek waar je in 30 minuten naar toe rijdt. Als je het station van Uetliberg bereikt hebt kun je omhoog wandelen voor één van de mooiste uitzichten van Zwitserland.

Hier zie je de meren en rivieren van Zürich en daarnaast heb je een mooi uitzicht over de met sneeuw bedekte toppen van de Alpen.

Limmat Cruise

Eén van de leukste dingen om te doen in Zürich is deze cruise. Hij vaart elk half uur af over de rivier in Zürich en vaart onder alle bruggen van de stad door. Het is verstandig om deze boottocht tussen april en oktober te doen.

Als je in bent voor een tripje en meer dan twee plekken wil bezoeken, dan is Zürich de beste stad om te bezoeken vanwege de diversiteit in allerlei categorieën. We hebben een aantal van de leukste bezienswaardigheden van Zürich voor je benoemd.

https://www.autoprio.nl