TAEC
Image default
Hobby en vrije tijd

Luxe crackers kopen voor je patronen

Maak jij weleens gebruik van een lachgasballon als je met vrienden bent? Wanneer je dit met patronen doet, heb je een slagroomspuit nodig om deze patronen open te maken. Zo’n slagroomspuit kan best veel ruimte innemen, en is daarnaast ook nog eens onhandig. Maar wist je dat dit ook anders kan? Bij de Slagroompatronen Groothandel verkopen ze namelijk crackers.

Wat zijn crackers?

Een cracker zorgt ervoor dat de patronen open gaan en je dit dus niet meer met een slagroomspuit hoeft te doen. Door je ballon iets op te rekken en deze over het korte stukje van de cracker heen te schuiven is het meeste werk al gedaan. Het enige dat je nu nog hoeft te doen, is je lachgaspatroon in de cracker te stoppen en hem vervolgens aan te draaien. Op die manier wordt je ballon snel gevuld. Doordat je de cracker aan kunt draaien bepaal je zelf hoe snel je het gas eruit wilt laten lopen.

 

Luxe crackers

Alle crackers die je op de website kunt kopen zijn van hoogwaardig aluminium gemaakt, zijn erg compact en hebben een mooi design. Doordat ze zo klein zijn, kun je ze prima in je zak doen, iets wat met een slagroomspuit niet lukt.

In de webshop vind je VIP crackers, deze zijn anti freeze wat ervoor zorgt dat deze erg gewild zijn. je kunt ze per stuk kopen, mar ook per 12 of per 24. Uiteraard, hoe meer je er ineens koopt, hoe meer korting je ontvangt. Dit kan oplopen tot wel 58%. Ook zijn er grote deals waarbij je 120 of zelfs 600 VIP crackers kunt kopen met een korting van 62%.

Ook zijn er unieke luxe crackers te koop in een mooi grijsgroene, blauwe of rode camouflage kleur. Deze zijn per stuk te koop, of als set van drie.

 

 

https://slagroompatronengroothandel.nu/shop/