TAEC
Image default
Bedrijven

Maak de donkere decemberdagen gezellig met de fairybell

Met de donkere decembermaand in het vooruitzicht heeft iedereen de behoefte aan gezelligheid en sfeervolle verlichting. Wanneer je op zoek bent naar kerstverlichting voor buiten, denk dan eens aan de fairybell. Een fairybell kerstboom is immens populair als kerstverlichting voor buiten, en dat is niet zonder redenen. Naast dat je zowel jezelf als anderen op een prachtig tafereel trakteert, zijn er meerdere voordelen aan de fairybell verbonden.

Wat is een fairybell?

Een fairybell is een lichtgordijn, welke je na bevestiging aan een vlaggenmast omhoog kan hijsen waarna deze de vorm van een kerstboom aanneemt. Deze zorgt voor een unieke en sfeervolle buitenverlichting, waarvan iedereen geniet tijdens de donkere dagen. Een fairybell is in verschillende maten beschikbaar, van 2 tot wel 8 meter hoog. Je kan dus zelf beslissen hoe groot jouw fairybell wordt. Ben je niet in het bezit van een vlaggenmast? Je kan bij ons ook terecht voor een fairybell die je aan een muur of deur kan bevestigen. Of kies voor een fairybell op een paal, welke verkrijgbaar is in maten tot wel 4 meter hoogte. Ben je geïnteresseerd in een fairybell? Kijk dan eens op Kerstverlichtingbuiten.com en laat je inspireren voor een gezellige kerst.

Waarom zou je voor een fairybell kiezen en niet voor een kerstboom?

Ten eerste is een fairybell qua gebruik praktischer dan het opzetten van een kerstboom. Je bent minder tijd kwijt en je bespaart geld op de lange termijn. Dit komt omdat de fairybell jarenlang hergebruikt kan worden, in tegenstelling tot een kerstboom die elk jaar opnieuw moet worden gekocht, om vervolgens na een paar weken te worden weggegooid. Daarnaast hoef je geen onnodige ritjes meer te maken naar de kerstbomenhandelaar, om vervolgens deze te verplaatsen en vervoeren. Bovendien ben je veel minder tijd kwijt aan onderhoud. Denk aan water geven en het opvegen van dennennaalden. Deze klusjes zijn voorgoed verleden tijd wanneer je kiest voor een fairybell. Niet alleen jij en je familie, maar iedereen geniet van jouw fairybell. Buren, vrienden en voorbijgangers zullen jouw huis niet passeren zonder jouw fairybell bekeken te hebben. Je zal gegarandeerd positieve reacties ontvangen en wellicht zullen meer mensen geïnspireerd raken en ook een fairybell aanschaffen, waardoor het er buiten alleen maar gezelliger op wordt.

Ook wanneer je binnenshuis weinig ruimte hebt voor een kerstboom, kan een fairybell een goede oplossing zijn. Een kerstboom die in de weg staat kan voor ergernissen zorgen en dat is juist niet de bedoeling. Je interieur hoeft niet aangepast te worden aan de kerstboom en er hoeven ook geen hangers of kerstballen aangeschaft te worden. Ten slotte zullen ook mensen met een allergie blij zijn met een fairybell als alternatieve kerstboom. Tranende ogen of een verstopte neus zullen niet voorkomen met een fairybell.

Voordelen fairybell voor bedrijven en winkels

Wanneer je je bedrijfspand of winkel goed wil laten opvallen tijdens de donkere dagen voor kerst, is een fairybell daar een uitstekende optie voor. Klanten zullen positief verrast zijn bij het zien van de verlichting en zullen eerder geneigd zijn om naar binnen te stappen bij een bedrijfspand of winkel, die een gezellige sfeer uitstraalt. De fairybell is een unieke vorm van kerstverlichting waardoor je pand beter opvalt en meer bezoekers trekt, waardoor de bedrijfsomzet ook hoger zal zijn. Een mooie manier van reclame dus! Ook is het gebruik van een fairybell qua tijd efficiënter dan het opzetten van een kerstboom, waardoor er in een korte tijd een gezellige kerstsfeer rond het pand gecreërd kan worden.

Fairybell lampjes en de voordelen van LED verlichting

De fairybell is voorzien van LED lampjes, welke een aantal voordelen met zich meebrengen ten opzichte van andere soorten kerstverlichting. Ten eerste is LED verlichting milieuvriendelijk, doordat deze minder energie verbruikt dan andere soorten lampjes. Uiteindelijk zal je energierekening minder hoog uitvallen en kan je zorgeloos van je fairybell genieten, zonder je zorgen hoeven te maken over hoge energiekosten. Ook heeft LED verlichting een lange levensduur, waardoor je jarenlang plezier hebt van je verlichting, zonder deze tussendoor te hoeven vervangen. Ook hiermee zal je geld besparen. Ten slotte worden bij de vervaardiging van LED lampen geen schadelijke stoffen gebruikt, zoals kwik en lood. Hiermee worden zowel gezondheidsproblemen als milieuvervuiling voorkomen.

Een ander voordeel van LED verlichting is dat deze niet heet wordt. Hierdoor wordt verbranding van de huid voorkomen wanneer je per ongeluk in aanraking komt met de verlichting. Ook is er aanzienlijk minder risico op het ontstaan van brand, waardoor je zorgeloos je verlichting kan laten branden, ook als je even niet in de buurt bent.
De fairybell is in verschillende kleuren beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor warm wit wanneer je een warme sfeer wilt, of voor een meerkleurige fairybell wanneer je van afwisseling houdt. Voor iedereen is wel een geschikte kleur beschikbaar.

Bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden

In december komt het regelmatig voor dat het regent, sneeuwt of hard waait. Dit hoeft gelukkig niet te betekenen dat je de fairybell gelijk naar binnen hoeft te halen. De waterdichtheid van de LED verlichting zorgt ervoor dat de lampjes droog blijven en niet beschadigd raken. Ook bij wind kan je de fairybell meestal laten hangen, alleen wanneer het uitzonderlijk hard stormt kan je ervoor kiezen om de fairybell tijdelijk stevig vast te zetten of binnen te halen. Ten slotte zal sneeuw zorgen voor een magische sfeer rondom de fairybell. De witte laagjes op de lampjes zullen je laten denken aan winter wonderland, terwijl je je in je eigen tuin bevindt.

Lees hier een leuke column in de Volkskrant over kerstbomen.