TAEC
Image default
Verbouwen

Makelaar in regio Vlaardingen

Uw huis in regio Vlaardingen verkopen? Of wilt u juist die kant op verhuizen? Als makelaar te Vlaardingen is Heintz Makelaars uw makelaardij voor het kopen of verkopen van een woning. Tevens zijn we actief in de rest van de regio, zoals steden als Schiedam en Rotterdam. Een makelaar is iemand die uw belangen behartigt tijdens het aankoop- of verkooptraject. U wordt geadviseerd over de gang van zaken en haalt op die manier het optimale resultaat.

Wat doet een makelaar precies?

Tijdens de verkoop van een huis zorgt de makelaar voor een goede verkoopstrategie. Hoe brengen we uw woning op de markt, hoe vinden we potentiële kopers en welke prijs kunnen we vragen? Door u over dergelijke kwesties te adviseren nemen we zorgen weg en maken we het verkoopproces zo makkelijk mogelijk. De bezichtigingen worden door ons verzorgd en we doen de onderhandelingen voor en namens u. Hierdoor zorgen we voor een mooie verkoopprijs.

Uw droomwoning vinden

Ook bij het kopen van een woning zijn we u graag van dienst. U heeft uw wensen en op basis van deze wensen speuren we de woningmarkt af, op zoek naar de woning van uw dromen. Zodra we iets op het oog hebben lichten we u daar direct over in. We adviseren u over de toestand van de woning en voeren ook bij de aankoop de onderhandelingen. Daarbij proberen we het onderste uit de kan te halen. Als alles in kannen en kruiken is ondersteunen we u ook bij de laatste formaliteiten, helemaal tot aan de notaris en de overdracht.

Taxaties

Een officiële waardebepaling van een woning, een taxatie genaamd, kan erg waardevol zijn bij zowel het verkopen als kopen van een woning. Ook een dergelijk rapport vereist zijn voor het aanvragen van financiering. Als gecertifieerd en beëdigd NWWI makelaar zijn we bevoegd taxaties uit te voeren en officiële rapportages uit te brengen.

Meer weten?

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010 4601211, of bezoek onze website voor meer informatie.