TAEC
Image default
Woning en Tuin

Matrasbeschermer of matrastopper?

Matrasbeschermers en topmatrassen bieden beide grote voordelen voor uw bed en nachtrust. Maar bepalen welke het beste bij u past, kan een beetje verwarrend zijn.

Matrasbeschermers zijn er om uw matras zo schoon en zo hygiënisch mogelijk te houden. Ze absorberen onze natuurlijke lichaamsoliën die kunnen weglekken terwijl we slapen, waardoor uw donzen dekbed en matras schoon blijven. Deze wasbare matrasbeschermers kunnen waterdicht zijn, extra comfort bieden of gewoon uw matras van bescherming voorzien.

Matrastoppers zijn er om oude matrassen nieuw leven in te blazen en bieden extra comfort en ondersteuning die kunnen helpen bij het verlichten van rugpijn, een bepaald niveau van bescherming bieden voor de matras en een comfortabelere nachtrust bieden.

Hoe kiest u welke u het beste kunt kopen?

Dit is natuurlijk erg afhankelijk van uw situatie.

Als u gevoelig bent voor transpireren, ongelukjes in bed of gewoon relatief onhandig bent in bed – dan is een matrasbeschermer iets voor u! Zelfs als uw matras er iets slechter uitziet vanwege slijtage, zijn er matrasbeschermers die ook extra comfort bieden zoals een doorgestikte matrasbeschermer.

Voor personen die meer bezig zijn met het beschermen van hun matras tegen ongelukjes, kijk dan naar een waterdichte matrasbeschermer. Deze beschermer biedt u een geruststellende nachtrust die effectief vloeistoffen en morsen kan weerstaan.

Als u meer bezig bent met comfort, steun voor uw rug of warmte – dan is het waarschijnlijker dat u een topmatras nodig heeft. Matrastoppers bieden nog steeds bescherming voor uw matras, maar dit is niet hun primaire functie.

Matrastoppers zijn geweldig om uw oude matras nieuw leven in te blazen, en voegen een extra laag comfort en ondersteuning toe die het matras als nieuw doet voelen. Voor mensen die meer begaan zijn met ondersteuning voor hun rug, zijn daar ook speciale topmatrassen voor. Deze luxe topmatrassen passen zich aan uw lichaamsvorm aan en zorgen voor drukverlichting op de gewrichten voor een diepere en meer rustgevende nachtrust.

https://www.betternights.nl/

Gerelateerde artikelen

Zolder isoleren met noppenfolie

Hoeveel kan ik lenen, hypotheek?

Wat is het verschil tussen snelbeton en betonmortel?