TAEC
Image default
Bedrijven

Met een gaswasser is een optimale luchtkwaliteit gegarandeerd

Mesys verzorgt installaties op maat, die zorgen voor een schone lucht op de werkplek en in de atmosfeer. Dit bedrijf uit Herwen is ontwerper en bouwer van gaswassers, natverbranders, natwassers en andere industriële afzuigsystemen. De installaties worden met name gebruikt in de bulk- en stortgoedverwerkende industrie. Mesys Industrial Air Systems BV is al jarenlang specialist in ontstoffings- en filtertechniek en beschikt over 12 goed opgeleide medewerkers, die ook internationaal kunnen worden ingezet.

Emissiebeperkende gaswassers

Met een afzuigsysteem van Mesys kunt u ervoor zorgen dat de luchtkwaliteit optimaal wordt en dat ook blijft. Hiervoor kan deze onderneming voor kleine en grote fabrieken een gaswasser ontwikkelen, die verontreinigende stoffen in een lucht- of gasstroom neutraal maakt. In dit type installatie komt de gasstroom in contact met een vloeistof en gaan gasvormige componenten over naar deze vloeistof. Dit proces van absorptie is emissiebeperkend. Mesys staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week, klaar voor zijn klanten.

Advies, levering en service door Mesys

Een ware expert op het gebied van industriële lucht. Dat is wat u kunt verwachten, als u Mesys inschakelt voor uw productieproces waarbij gas, damp of geur vrijkomt. Als u de hulp van dit luchttechniekbedrijf nodig heeft, dan maakt een systeemanalist een analyse van het technische proces van uw bedrijf. Vervolgens ontvangt u een advies over de maatregelen. Als u een installatie door Mesys laat plaatsen, dan kunt u ook een servicecontract aangaan. Hiermee bent u verzekerd van een intern milieu en een uitstoot die aan de regelgeving blijven voldoen.

Of u nu werkt met afval, kunststof, steenkool of tabak, het VCA-gecertificeerde Mesys staat voor een veilige werkwijze. Met uw productieproces als uitgangspunt, ontwerpt dit bedrijf een gaswasser waarmee u voldoet aan de grens- en emissiewaarden. Bovendien profiteert u van duurzame oplossingen die jarenlang renderen!

https://www.mesys.nl/