TAEC
Image default
Woning en Tuin

Milieuvriendelijke parket vloeren bij Origineel Chapel Parket

De parket vloeren van Origineel Chapel Parket worden gemaakt volgens milieuvriendelijke richtlijnen. Hierdoor zult u met de aanschaf van uw nieuwe hardhouten vloer niet alleen bijdragen aan een beter proces, maar ook van betere kwaliteit voorzien zijn. Zo heeft u jarenlang plezier van uw nieuwe vloer. Parket vloeren zijn geschikt voor ieder huis. Deze hardhouten vloer kan namelijk op maat gemaakt worden, waardoor ze in iedere ruimte te plaatsen zijn. Wanneer u een parket vloer laat maken, dan maakt het dus niet uit of u in een appartement of reusachtige villa woont. Er zijn altijd de goede maten te produceren bij parket vloeren.

 

Het productieproces tast het milieu niet aan

Het wordt daarbij steeds belangrijker dat het milieu niet wordt aangetast. Daarom wordt er bij de parket vloeren van Origineel Chapel Parket uitsluitend gebruikgemaakt van hout dat afkomstig is uit bossen die beheerd worden volgens de uitgangspunten van FSC en PEFC. Er mag dus nooit te veel gekapt worden, zodat bossen niet verdwijnen. Daarnaast wordt er ook gebruikgemaakt van milieuvriendelijke kleuring en afbreking bij parket vloeren. De hardhouten vloer heeft namelijk een afwerkingslaag van olie die biologisch afbreekbaar is. Wanneer er houtresten overblijven bij de hardhouten vloeren, dan worden deze weer gebruikt om warmte en groene stroom op te wekken voor het productieproces.

 

Inspecties voor een beter verloop van de productie

Het blijft belangrijk dat het gehele productieproces hier te allen tijde aan blijft voldoen. Daarom inspecteert en controleert Origineel Chapel Parket het productieproces van begin tot eind. De productie van parket vloeren wordt daarom vanaf de zagerijen al in de gaten gehouden en de controle houdt pas op wanneer de vloer klaar is. Zo bent u verzekerd van een milieuvriendelijke hardhouten vloer waar u jarenlang plezier aan kunt beleven.