TAEC
Image default
Bedrijven

Schoonmaakbedrijf met veel ervaring

Ik heb onlangs kennisgemaakt uit Hilversum met een schoonmaakbedrijf met veel ervaring. Een vriendin van ons uit Amersfoort werkt bij Polman Schoonmaak. Dit is een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in, je raadt het al, schoonmaken. Toen we op het werk onlangs een schoonmaakster gezochten, hebben we dit bedrijf ingeschakeld. De medewerkers hebben na ons schoolfeest in Zeist netjes opgeruimd. Vandaag delen we onze ervaringen met je.

Regio Amersfoort, Hilversum, Zeist en Utrecht

We vulden de offerte in, zodat we precies wisten waar we aan toe waren. Daarna werd er binnen een dag al contact met ons opgenomen. Andere jaren ruimden we de rommel na het schoolfeest helemaal zelf op. Maar daar gaat zo veel tijd in zitten. Die tijd besteden we liever aan nuttigere werkzaamheden. Zoals het nakijken van proefwerken, bijvoorbeeld. De ochtend na het feest stonden er 4 schoonmakers op de stoep.

Vele jaren ervaring

Binnen een paar uurtjes was de hele school in de buurt van Utrecht weer aan kant. We kunnen niets anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over hoe net zij werken. Dit bedrijf heeft immers niet voor niets meer dan 48 jaar ervaring in het vak. We zijn ook nog op zoek naar een glazenwasser. Misschien schakelen we de professionals van Polman Schoonmaak wel in. We zullen het zien!

https://polmanschoonmaak.nl