TAEC
Image default
Bedrijven

Op de BBQ Boot door Amsterdam

BBQ Boot Amsterdam

Bent u ook zo toe aan eens lekker feesten na al die ellende van het coronavirus? Nu het vaccineren is begonnen en steeds sneller gaat er licht is aan het einde van de tunnel komt, kunnen we weer voorzichtig bedenken wat we straks gaan doen en wat we het afgelopen jaar gemist hebben. Op zoek naar een mooie, unieke locatie? Dan is Event op het Water Event op het Water de juiste partij voor u!

Door de gehele Benelux

Heeft u al eens bedacht om een boot te huren en samen met uw gezelschap op een totaal andere manier te genieten? Dan is de BBQ Boot Amsterdam van Event op het Water zeker de moeite waard. U kunt de boot huren in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Wij varen door de hele Benelux, maar dit zijn onze vaste op- en afstaplocaties. We heten u van harte welkom bij ons aan boord en laten u graag zien wat onze schepen allemaal te bieden hebben.

BBQ arrangementen

De BBQ wordt vers bereid door onze ervaren koks en wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld. Wat te denken van het BBQ Marina arrangement. Dit is een arrangement met verse vis zoals een heerlijke tonijnmoot wat rosé gegrild wordt, een Pangasiusfilet dat gereserveerd wordt met een heerlijke pepersaus, een gemarineerde zalmfilet die verpakt wordt met heerlijke verse groenten en tot slot een grote gamba deze King Prawn wordt op mediterrane wijze voorbereid. Zo groot zag u ze nog nooit. Binnen zal er een klein buffet voor uw worden opgesteld waar u kunt kiezen uit verschillende salades, brood soorten en verschillende smeersels. Krijgt u ook al honger en heeft u zin om met ons te komen varen?

Met tien verschillende Partyboten en connecties met vele andere rederijen is ons aanbod groot en divers en kunnen wij aan al uw wensen voldoen. We kunnen aan boord tot wel 700 gasten verwelkomen. Bovendien heeft elke boot haar eigen unieke kenmerken. Bij ons geniet u van de beste service, heerlijke drankjes, een prachtig uitzicht en natuurlijk van uw genodigden. Wij zullen u niet teleurstellen! Kijk snel op BBQ Boot Amsterdam voor meer informatie. Graag helpen wij u verder en gaan we zorgen voor een onvergetelijke dag. Mooier kunnen we het niet maken, wel makkelijker.

https://eventophetwater.nl/