TAEC
Image default
Dienstverlening

Op een laagdrempelige manier nieuwe mensen ontmoeten? Ga speeddaten!

Wil jij graag nieuwe mensen ontmoeten op een laagdrempelige manier? Wil de zoektocht naar liefde nog niet echt vlotten? En ontmoet jij mensen graag in real life in plaats van via het beeldscherm van je telefoon of laptop? Dan is speeddating zeker iets voor jou!

Hapje, drankje, gezelligheid

Wij, Search4Love, bieden de leukste en super goed georganiseerde speeddate avonden aan. Maar liefst 15 singles ontmoet je bij ons op 1 avond. Klinkt spannend, maar dat is het echt niet. Probeer het gewoon een keer! Zeker weten dat je het erg leuk gaat hebben. Tijdens onze speeddate events wordt er altijd veel gelachen tijdens het daten, onder het genot van een lekker drankje en hapje. Wij zorgen voor de hapjes, de drankjes kan je via de host of hostess bestellen. Naast het vele lachen is de sfeer heerlijk ontspannen en zul je een hoop lol beleven.

Wat als je een date echt niet leuk vindt? Geen zorgen, de dates zijn maar van korte duur. Zo’n vier minuten de tijd krijg je per date. De dates kunnen niet te lang zijn, anders heb je niet genoeg tijd om alle singles te ontmoeten. Vier minuten is lang genoeg om een goede eerste indruk van iemand te krijgen. Als jij het erg gezellig hebt met je date kan je dit op je speeddate kaart laten weten. Heeft jouw date het ook gezellig gehad met jou? Gefeliciteerd, jullie hebben een match in elkaar gevonden. Na afloop ontvangen jullie privé elkaars emailadressen zodat jullie zelf met elkaar in contact kunnen komen.   En heb je het minder naar je zin met een date? Dan weet je dat je over vier minuten elkaar gedag kan zeggen en door kan naar de volgende date.

Waar wil jij gaan speeddaten?

Woon jij in Groningen? Dan kan je komen speeddaten in Groningen? Woon je in Breda? Kom dan speeddaten in Breda. Of woon je in Amsterdam? We zien je bij speeddaten in Amsterdam. Oftewel, door het hele land kan je bij ons terecht voor een speeddate event. Dus of je nu in het noorden, oosten, zuiden of westen van het land woont, speeddaten met Search4Love kan altijd bij jou in de buurt!

 

https://www.search4love.nl/