TAEC
Image default
Vakantie

Op vakantie tijdens de schoolvakanties

Gezinnen, studenten, mensen die in de bouw werken of bijvoorbeeld docent zijn… Er zijn veel mensen die afhankelijk zijn van schoolvakanties. De zomervakantie is een periode dat de meeste mensen er tussenuit gaan en dat maakt het twee hele dure maanden om op vakantie te gaan. Maar welke mogelijkheden heb je nog meer?

What about de herfstvakantie?

Waarom per se in de zomervakantie als je in de herfstvakantie veel voordeliger weg kan? Zeker als je maar een weekje op vakantie gaat is dit een hele goede optie. Op veel plekken in Europa is het nog heerlijk warm en een groot voordeel is dat het niet zo gigantisch druk is met toeristen.

 

Wil je liever wat langer weg, dan is ook de meivakantie een hele goede optie. Deze is vaak twee weken, dus genoeg tijd om te relaxen!

Ga creatief om met feestdagen

Wil je gewoon even een paar dagen weg, dan kun je dit ook rondom de feestdagen doen, of bijvoorbeeld tijdens ADV dagen of studiedagen van juffen en meesters. Zeker als er een weekend voor of na deze dagen valt, is dit goed te combineren. Je kunt zo vaak veel voordeliger op vakantie dan in de zomer.

 

Een andere goede tip is om altijd een dag eerder te kijken dan dat je eigenlijk vrij bent. Soms vertrek je pas laat in de avond. Zorg dat je koffer alvast gepakt is en ga die dag gewoon naar school of naar je werk. ‘s Middags kom je thuis en staat er een mooie vakantie op je te wachten!

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl