TAEC
Image default
Electronica en Computers

Personal coaching van een afstand

Tijdens trainingen kijkt een coach graag over ‘de schouder’ van de persoon die hij instrueert. Met de 1,5-meter is dat niet meer mogelijk. Tijdens trainingen kunnen de coaches beter omgaan met de 1,5-meter maat dankzij het coaching communicatie systeem. Zo blijven de coach en de cursisten te allen tijde verstaanbaar voor elkaar, zonder te hoeven schreeuwen.

Coachen ‘in’ het moment
Via een open lijn kan de trainer moeiteloos meerdere cursisten op afstand coachen, ‘in’ het moment. In een gemiddeld distributiecentrum is het erg druk en dat brengt lawaai met zich mee. Door de heldere en verstaanbare audio via de AXIWI coaching headsets is er meer rust voor de trainer en cursisten.

Uitzendkrachten
Bij sommige bedrijven zijn er tijdens de vakantieperiodes veel werknemers op vakantie. Dit betekent dat er dan uitzendkrachten worden ingezet. Zij worden in korte tijd intensief geïnstrueerd voor de werkzaamheden in de fabriek, waarbij het geluidsniveau van de machines dusdanig is dat de 1,5 meter afstand niet kan worden aangehouden. Om de afstand te waarborgen wordt het AXIWI-communicatiesysteem gebruikt.

Bezoekers
In productiehallen of fabrieken komen vaak genoeg gasten op bezoek om diverse redenen; relaties, leveranciers, kwaliteitsfunctionarissen en nog veel meer. Het is belangrijk dat men duidelijk met elkaar kan communiceren en dat is niet altijd mogelijk in een rumoerige productieomgeving. Om de verstaanbaarheid van de onderlinge communicatie te verbeteren, kunnen de communicatiesystemen van Axitour uitkomst bieden.