TAEC
Image default
Woning en Tuin

Plissés of jaloezieën bij jouw interieurstijl?

Het kiezen van de juiste raamdecoratie voor in huis is een uitdaging. Heb jij een industriële of een luxe stijl? Of houd jij meer van een romantische of landelijke inrichting? Iedereen heeft zijn eigen interieurstijl, maar ook elk type raamdecoratie heeft zijn eigen karakter. Twijfel jij tussen plissés of jaloezieën op maat? Wij helpen je graag op weg met het vinden van de perfecte optie bij jouw interieurstijl.

Stijl 1: Scandinavisch met lichte kleuren

Bij onze noordelijke bovenburen wordt in hetinterieur veel gebruikt gemaakt van lichte en zachte kleuren. Wat hier erg goed bij past, zijn licht doorlatende witte of crèmekleurige plissé gordijnen. Hiermee laat je veel licht binnen en bij een top down bottom up plissé kun je echt met de lichtinval spelen. Bekijk deze trendy plissés.

Je haalt het natuurlijke licht in huis met grote ramen en transparante plissés. Kleuren die uitstekend passen bij Scandinavisch interieur:

  • Witte plissés op maat
  • Lichtgrijze plisségordijnen
  • Roze plissés
  • Plissés lichtblauw

Stijl 2: Industrieel met stoere materialen

Eén van de populairste stijlen momenteel is industrieel. Ook in je raamdecoratie kun je de combinatie van donkere kleuren en stoere materialen toepassen. Wat dacht je van brede houten jaloezieën? Dit past uitstekend dankzij het natuurlijke materiaal en de stoere uitstraling. Op JaloezieenExpert.nl kun je stoere jaloezieën op maat samenstellen. Bepaal de kleur, afmetingen, bediening en kies bijv. voor een stoere jaloezie ladderband.

Ook kun je gaan voor brede aluminium jaloezieën in een donkere kleur, zoals zwarte jaloezieën of antraciet jaloezieën. Heb jij ook een industriële stijl? Kenmerkend voor deze stijl zijn:

  • Donkere kleuren: zwart, grijs of donkergroen
  • Strak vormen in het design
  • Stoere materialen: hout, metaal en leder

Stijl 3: Luxe en design

Houd jij van luxe en design? Dan houd jij waarschijnlijk ook van felgekleurde details en strakke lijnen. Ga voor strak afgemeten jaloezieën op maat met mooie afwerking, bijvoorbeeld een luxe cassette. Zo benadruk je de strakke lijnen en komt jouw stijl nog beter naar voren. Brede jaloezieën van 50mm passen zeer goed bij design.

–          Brede jaloezieën 50mm

–          Brede jaloezieën 35mm

–          Luxe cassette

–          Witte jaloezieën op maat

–          Grijze jaloezieën

–          Felgekleurde jaloezie als rood of blauw

Stijl 4: Romantische sfeer – plissés

Wil jij wat romantiek toevoegen aan jouw huis? Dan zijn de mooi geplooide plissés echt een aanrader. Stel jouw plisségordijnen online naar wens samen. Tip: kies een mooie warme tint voor een intieme sfeer. Het is een zeer sfeervol type raambekleding en het zorgt voor een fijne akoestiek.

Je kunt plissés gemakkelijk ophalen en laten zakken, waardoor jij zorgt voor de gewenste lichtinval en privacy. Meer voordelen zijn:

–          Unieke warme uitstraling

–          Ruimte lijkt optisch groter

–          Bepaal de lichtinval

–          Verhoogt de mate van privacy

–          Zeer sfeervol