TAEC
Image default
Zorg

Online therapie bij E-Consulenza

Online therapie voor kind en volwassen

Voel je dat je leven als een sneltrein voorbijkomt? Wordt het soms allemaal teveel? Merk je dat je klachten ervaart zoals stress, somberheid, depressiviteit, lusteloosheid en angst? Dan is het verstandig om contact op te nemen met een psycholoog. Hij of zei kan je weer in de goede richting brengen zodat je weer meer energie en zin hebt. Een online therapie boeken is dan een uitstekende oplossing zodat je geholpen kunt worden wanneer jij het wilt.

Therapie voor jongeren

Ben je jong en zit je ergens mee. je wilt met iemand erover praten, maar voelt je bezwaard om contact op te nemen met een psycholoog? Dan is een online psycholoog sessie bij E-Consulenza de oplossing. Er is namelijk geen drempel meer en je kunt volledig anoniem een account maken en een consult boeken zodat je op jouw gewenste manier in gesprek komt met een écht psycholoog. Je zult merken dat je hierna veel beter in je vel gaat zitten! Veelvoorkomende klachten bij jongeren kunnen zijn:

 • Chronische depressie
 • Depressie
 • Depressiviteit
 • Een dipje
 • Herfstdepressie
 • Ik ben depressief
 • Ik ben down
 • Negatief denken en negatieve gedachtes
 • Postnatale depressie
 • Somber en verdrietig
 • Tegenslagen
 • Winterdepressie
 • Zomerdepressie of een zomerdip

Depressie bij jongeren

Jongen zijn hoog emotioneel en daarom kwetsbaar. Het kan zo zijn dat je als je puber of tiener somber bent over je leven, je situatie of je school. Vooral tijdens de Corona pandemie hakt er flink in als je je vrienden weinig of niet kunt zien, niet meer naar buiten kunt of het gevoel krijgt dat je hele dag opgesloten zit. Hierdoor voel je je onzeker en ga je zorgen maken. Gevolgen kunnen zijn dat je geen eetlust meer hebt of rebels gaat worden tegenover je ouders. Somber zijn en depressiviteit zijn wel twee verschillende toestanden, maar delen het feit dat je negatieve gedachtes hebt.

Hoe helpen wij jou bij e-Consulenza?

We proberen goed door te vragen en te achterhalen waar jouw negatieve gedachtes vandaan komen. Welke activiteiten beïnvloeden jouw stemmen? Wanneer ben je positief, en waardoor raak je in een negatief spiraal? Door in gesprek te gaan met onze psychologen proberen wij jouw negatieve gedachtes om te zetten in positieve gevoelens. Dankzij handige tips en thuis leeropdrachten leren wij jou van je negatieve gevoelens af te komen. De nadruk ligt op het opsporen en veranderen van negatieve gedachten. Bovendien onderzoek je welke activiteiten jouw stemming positief beïnvloeden. Zo klim je uit je dal en voorkom je terugval in de toekomst. Gedurende de behandeling krijg je meer inzicht in de gedachten en gevoelens die een rol spelen bij je depressieve klachten. Je leert anders omgaan met sombere gevoelens en negatieve gedachten. Hierdoor verbetert je stemming gaandeweg en verdwijnen je negatieve gevoelens. Wij bieden depressie behandeling volledig online aan maar ook hybride of traditioneel op één van onze vestigingen in het land.

Direct online therapie aanvragen

Gelukkig is het heel eenvoudig om je online therapie aan te vragen bij E-Consulenza.Om een therapie behandeling aan te vragen dien je allereerst een gratis account aan te maken. Hier worden al je aanvragen verzameld en staat tevens al je tickets (lees: vragen) open die je gesteld hebt aan één van onze psychologen. Voordat je een aanvraag kunt indienen moet je credits kopen en met deze credits kun je een vraag stellen over je mentale klacht. Dit kan al voor slechts €29,95 en het betalen kan veilig via iDeal.

Voordeel van online therapie

Direct geholpen. Geen wachtrij. Niet je huis hoeven te verlaten. Het zij allemaal voordelen van online therapie bij E-Consulenza. Stel je vraag aan onze professionals en binnen enkele werkdagen krijg je een onderbouwd antwoord op je vraag. Vind je het fijn om je eigen gezondheid online te regelen? Ga dan gauw naar onze website, boek een consult en ga direct aan de slag!

https://www.e-consulenza.nl/