TAEC
Image default
Mode en Kleding

Rode lingerie grote favoriet van mannen

Als het aan de mannen zou liggen zouden vrouwen de hele dag door rondlopen in niets meer dan prachtige lingerie setjes. Dat maakt het ook niet verrassend dat de voorkeur gaat naar een opvallende kleur. En welke opvallende kleur dit is, zal je ook zeker niet verrassen. Rood!

 

Waarom rode lingerie?

Laten we vooral beginnen bij dat rood een lustopwekkende kleur is. Veel stellen laten daarom ook de kleur rood terugkomen in hun slaapkamer. Denk hierbij aan een rood geverfde muur, rode lakens of zelfs rode sfeerverlichting. Daar kan prachtige rode lingerie niet bij ontbreken. Waarom vooral mannen de kleur rood spannend vinden is omdat ze het een tikkeltje stout vinden, maar toch ook weer stijlvol. Je hoeft zeker niet elke dag sexy rode lingerie te dragen! Het belangrijkste is dat jij je er fijn in voelt natuurlijk. Vind je rode lingerie niet zo mooi? Ga dan voor mysterieus zwart!

 

Matchy Matchy

Als je dan toch al op zoek bent naar prachtige nieuwe lingerie, doe het dan ook in een keer goed. Heb je een bh gezien die er voor jou helemaal tussenuit springt? Koop er dan ook meteen de bijpassende slip bij. Je hoeft zeker niet bij elke bh die je hebt een slip te kopen, maar het is altijd handig een paar setjes te hebben voor speciale gelegenheden. Een paar basic zwarte slips passen bijna overal wel bij. En laten we eerlijk zijn, mannen zien toch het verschil niet.

 

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/rode-lingerie/