TAEC
Image default
Vakantie

Safaritenten in Kroatië

Kroatië is natuurlijk een geweldige vakantiebestemming bekend om het goede weer, de ligging aan de Adriatische zee en de bijbehorende stranden en de grote steden als Zagreb en Split die vol zitten met cultuur en heerlijke gerechten. Waar je ook heen wil en wat voor type vakantie je voorkeur ook heeft, met een safaritent in Kroatië zit je altijd goed. Met een safaritent in Kroatië zit je in een fantastische omgeving met de luxe van thuis, maar toch slechts enkele stappen verwijderd van de buitenlucht.

De meeste glampings in Kroatië liggen logischerwijs aan de kust, bij de Adriatische zee met zijn bekende en prachtige stranden. Een heerlijke wijze om in de natuur te kamperen maar je toch op je gemak te kunnen voelen. De safaritent is geheel ingericht en voorzien van alle gemakken maar midden in de natuur, de ultieme combinatie voor een vakantie.

Afhankelijk van het seizoen dat je kiest ben je in Kroatië bijna altijd zeker van heerlijk weer met veel zon. De safaritenten in Kroatië en de glampings bieden plek aan vier tot zes personen, zodat je een lekkere ruime locatie hebt met zijn tweetjes of er juist met het hele gezin inclusief kinderen in terecht kunt. Met een eigen keuken, woonkamer en buitenterras is het pas echt luxe kamperen. Het is zelfs mogelijk om voor een safaritent met eiken eettafel privé sanitair te kiezen waarbij je ook nog eens de beschikking hebt over een douche en toilet in de eigen tent. Het gedeelde toilet waar veel mensen zich bij het kamperen aan storen is hier dus niet meer nodig!

Heb je geen zin om ver te reizen en zoek je iets dichter bij huis? Bekijk dan eens meer over glamping Nederland!

https://glampings.nl/safaritenten/safaritenten-kroatie