TAEC
Image default
Zakelijk

Schoorsteenveger Nijmegen, wat voor diensten kan het bieden?

Je zou misschien denken bij een baan als schoorsteenveger in Nijmegen, dat ze alleen maar iets voor je schoorsteen kunnen betekenen en daar houdt het op. Maar dat is helemaal niet zo. Ze zijn niet voor niets een hele opleiding begonnen om alleen maar iets met schoorstenen te kunnen doen. Schoorsteenvegers kun je voor veel meer verschillende klussen inschakelen. Maar welke zijn dat precies? Dat lees je allemaal in deze blog, waar we een aantal van deze klussen uitlichten voor je.

Schoorsteenvegen

Natuurlijk is een van de hoofdtaken van een schoorsteenveger uit Nijmegen het vegen van schoorstenen. Vroeger was het nog een flinke klus waar ze veel tijd aan kwijt waren. Tegenwoordig hebben ze veel meer technieken om aan de slag te kunnen bij de schoorsteen. Ze hebben bijvoorbeeld een speciale camera waarmee ze in de schoorsteen kunnen kijken waar de meeste vuil zit. Deze kunnen ze ook meteen gebruiken om te controleren of alles goed is gedaan. Daarbij hebben ze ook de juiste technieken en ervaring om je schoorsteen helemaal schoon te vegen.

Dakgoot reinigen

Maar wist je dat een schoorsteenveger ook je dakgoot weer helemaal schoon kan maken? Je hebt weleens van die momenten dat je gehele dakgoot onder de bladeren en takken ligt, omdat het op het dak is beland en daarna door bijvoorbeeld regen in de goot is beland. Dan merk je dat de dakgoot niet meer goed zijn werk doet, omdat hij verstopt zit. Maar geen nood! Een schoorsteenveger kan deze dienst zonder enkele moeite voor jou regelen. Ze gaan het dak op en gaan met speciale tools ervoor zorgen dat al die rotzooi uit de goot gaat, zodat het water er weer makkelijk doorheen kan. 

Dakreparatie

Het kan weleens gebeuren dat er iets kapot gaat aan je dak. Dat is natuurlijk erg zonde en je wil het gemaakt hebben. Ook hiervoor bel je een schoorsteenveger uit bijvoorbeeld Nijmegen. Zij kunnen je dak repareren en hebben daar ook de goede certificaten en kennis voor. Vooral bij rieten daken is het precisie werk om het allemaal goed te krijgen en daarbij ook te repareren. Kortom, je kan wel eens vaker je schoorsteenveger bellen voor meerdere klusjes.

 

https://hendriksvegers.nl/schoorsteenveger-nijmegen/