TAEC
Image default
Woning en Tuin

Soorten veiligheidscilinders

Er is niets zo belangrijk dan je veilig en beschermd voelen in je eigen woning. Je wilt niet dat er ongemerkt iemand je woning inkomt, de rust verstoort en dingen ontvreemd. Zo’n ervaring kan emotioneel nog lange tijd doorwerken en dit wil je kosten wat kost vermijden.

Het is belangrijk om alles te doen om inbraak in je woning te voorkomen. Het plaatsen van veiligheidscilinders in de deuren is zeker een goede stap richting optimale beveiliging.

Voordelen van veiligheidscilinders

Een veiligheidscilinder kan je online kopen en maakt het onmogelijk voor mensen met slechte bedoelingen om sleutels na te maken, aangezien er bij een slotenmaker altijd om een eigendomscertificaat gevraagd zal worden. Deze ontvang je bij aansluiting van het veiligheidsslot.

Om het veiligheidsslot nog verder te verzekeren, kun je een kerntrekbeveiliging over het slot zetten, waardoor het onmogelijk wordt om de cilinder te breken of uit te boren. Met een dergelijk slot is het niet mogelijk dat er mensen ongemerkt binnenkomen. Er zullen altijd inbraaksporen zichtbaar zijn en het wordt inbrekers bemoeilijkt om bij je woning in te breken.

Welk veiligheidscilinder kies je?

Veiligheidscilinders zijn er in verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, als brons, zilver of zelfs goud. Ook zijn er diverse modellen, zoals halve cilinders, dubbele cilinders, cilinders met draaiknop, knopcilinders, anti kerntrek cilinders, SKG-cilinders en nog tal van andere uitvoeringen.

Elk biedt een eigen unieke bescherming en afhankelijk van wat je nodig hebt, kun je hier een keuze in maken. Zo biedt de Litto MP75 veiligheidscilinder bijvoorbeeld een optimale bescherming tegen inbraak in je woning.

https://www.veiligheidsslotenshop.be