TAEC
Image default
Kinderen

Speelkleden en speelgoed

Stimuleer de fysieke en cognitieve ontwikkeling van je kleintje vanaf het begin met ons geweldige assortiment baby speelkleden en gyms. Bij Liefboefje vind u een groot aantal geweldige ontwerpen in diverse afmetingen en diktes, en veel van onze opties zijn de perfecte keuze voor kinderen die nog niet helemaal kunnen kruipen en lopen. Dus je kunt je bundeltje vreugde te midden van een prikkelende omgeving vol felle kleuren en zintuiglijke objecten. Verras je baby met een van onze ontwerpen met een boog compleet met leuk bungelend zintuiglijk speelgoed om mee te spelen – en we hebben zelfs opties met een kick-at piano om je kleintje te helpen het concept van oorzaak en gevolg te leren. Ook de boxkleden zijn in dezelfde ontwerpen te koop, hierdoor kunt zowel een speelkleed als boxkleed met elkaar matchen.

Lekker spelen op een speelkleed

Overweeg ook onze ondersteunende, gevoerde speelnesten – precies wat u nodig heeft om uw baby door de eerdere ontwikkelingsstadia van het kind te helpen als ze leren om zelfstandig te zitten. Ondertussen zullen onze wipstoeltjes met een speelgoedbalk boven je hoofd je baby wiegen en zachtjes kalmeren met hun stuiterende beweging en ingebouwde trillingen, zodat je bundel van vreugde kan spelen of snoozen, afhankelijk van hun humeur! Het maakt niet uit in welk stadium je kleintje zich bevindt, we hebben je gedekt met ons uitgebreide assortiment dat ervoor zorgt dat je ze de allerbeste start in het leven kunt geven. Bekijk ons ​​speciaal geselecteerde assortiment speelgoed voor baby’s van 1 jaar oud.

Naarmate je baby groeit, wil hij de wereld graag op eigen benen verkennen – dus help hem die allereerste stapjes te zetten en zijn zelfvertrouwen te krijgen met onze geweldige selectie loopwagens. Veel van onze ontwerpen zijn veel meer dan alleen een loophulpmiddel; door muziek en geluiden af ​​te spelen en met veel interactieve knoppen, zijn ze het ideale mobiele activiteitenstation voor jonge ontdekkingsreizigers die onderweg zijn! Overweeg voor ontluikende maestro’s onze babymuziekinstrumenten – terwijl een speelgoedkeuken hen zal helpen hun innerlijke chef te koesteren!

Het valt niet te ontkennen dat dingen chaotisch kunnen worden op het gebied van speelgoed als je een kleintje grootbrengt. Bekijk onze ideeën voor een speelkamer en investeer in enkele opbergmogelijkheden om een ​​beetje orde te bewaren. Een klassieke houten speelgoedkist is een goede keuze. Op zoek naar knuffels voor je kleintje? U bent bij Liefboefje precies aan het juiste adres.