TAEC
Image default
Eten en drinken

Uw kwaliteitsvlees bestelt u bij een slagerij via het internet

Wilt u graag genieten van heerlijk en verantwoord vlees van een slagerij dat u bestelt via het internet? Bestel uw vlees dan bij Beimer. Deze internet slagerij uit Enschede heeft een eigen vleesproductiebedrijf waarin ze vers en kwalitatief vlees produceren. De dagelijkse kwaliteitscontrole, dagverse verwerking, hygiënische werkwijze en hun vakmanschap zorgt ervoor dat u bij deze slager enkel vlees van topkwaliteit bestelt voor uw barbecue of diner. Ze helpen u zelfs met de bereidingswijze van hun vlees. Weet u niet goed hoe u bepaalde stukken vlees moet bereiden of wilt u inspiratie? Bekijk dan de recepten op hun website.

Uw vlees altijd op tijd in huis

Heeft u een speciale gelegenheid waar u vlees voor wilt bestellen? Zorg er dan voor dat u op tijd bestelt. Het is beter om uw vlees een paar dagen eerder in huis te hebben, zodat u zeker weet dat u tijdens uw barbecue of diner kunt genieten van heerlijk vlees van deze slager uit Enschede. Als u zeker wilt zijn dat u uw vlees op tijd in huis heeft, bestelt u bevroren vlees. U kunt dit vlees namelijk al een week of langer in de diepvries laten. U ontdooit het pas wanneer u het nodig heeft. In het assortiment van deze internet slagerij bestelt u bevroren of vers vlees van onder andere rund, varken en kip.

Koop uw vlees online en laat het bij u thuis bezorgen

Woont u in de buurt van Enschede? Dan kunt u uw inkopen doen bij de fysieke winkel van Beimer. Zo niet, dan is het mogelijk om uw vlees via het internet te bestellen bij deze slagerij. U heeft uw bestelling de volgende avond dan al in huis. De bezorgdienst Trunkrs waarmee dit bedrijf werkt, bezorgt uw bestelling namelijk tussen 17.00 uur en 22.00 uur. U hoeft dus overdag niet thuis te blijven om op uw bestelling te wachten. Heeft u vragen over de bezorging? Neem dan contact met deze slager op via de contactgegevens op hun website.