TAEC
Image default
Bedrijven

Visgraat tegels

Visgraat tegels

Visgraat tegels zijn de hype van het moment. Niet zo gek aangezien het patroon net even wat anders is dan de standaard recht toe recht aan tegels of parket planken. Daarnaast bied vloertegels enkele voordelen ten opzichte van houten parketvloeren.

Tegels boven hout

Vloertegels zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook nog eens ontzettend praktisch. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken, aangezien je ze gewoon met een sopje en dweil kunt schoonmaken. Dit kan natuurlijk ook met hout, maar met tegels hoef jij je geen zorgen te maken dat water het hout beschadigd. Vloertegels hebben daarnaast nog enkele andere voordelen. Zo gaan ze niet ‘werken’ zoals hout dat wel doet. In de zomer zetten ze niet uit en in de winter krimpen ze niet. Je krijgt dus nooit te maken met rare kieren of barsten in je vloer. Met het leggen hoeft hier ook geen rekening mee gehouden te worden. Dit maakt het gehele proces een stuk gemakkelijker.

Het leggen van visgraat tegels

Wanneer je visgraat tegels steen voor steen gelegd worden, kost dit ontzettend veel tijd. Bovendien is het langdurig knielen ook nog een slecht voor je rug. Wil je jouw kostbare tijd en je rug besparen? Dan is keramisch parket perfect voor jou! Een keramisch parket is vergelijkbaar met een houten parket. Het verschil is, dat het parket nu van keramiek is. Je legt het verder op vrijwel dezelfde wijze. Doordat de stenen vloer gemakkelijk te leggen is ben jij in een mum van tijd klaar. Tevens kun je veel verschillende looks uitkiezen. Wil je stenen, maar toch die houtlook blijven houden? Ook dan zijn er zat opties. Er zijn genoeg keramieken parketten die de look van hout perfect nabootsen. Al hou je natuurlijk wel alle voordelen van een stenen parketten vloer!

https://tegelwinkelxl.nl/