TAEC
Image default
Electronica en Computers

Wat is de Sonos One en hoe kan ik deze draadloze speaker het beste gebruiken?

Wat is de Sonos One? Sonos WiFi speakers staan bekend om de lijn van baanbrekende multiroom-luidsprekers, die je overal in huis kunt plaatsen en draadloos kunt verbinden. Nadat u ze hebt ingesteld, kunt u zich bij hen aansluiten om dezelfde muziek tegelijkertijd te spelen, of ze in kleinere groepen splitsen om verschillende nummers in een huis te spelen.

Je kunt al je muziek in een handomdraai streamen

Naast het streamen van uw persoonlijke digitale muziekcollectie, integreren ze met vrijwel alle populaire streamingdiensten, waaronder Amazon Music Unlimited, Apple Music, iHeartRadio, Pandora, Spotify, TuneIn en anderen. (Raadpleeg onze gids voor draadloze luidsprekersystemen met meerdere kamers voor een volledig overzicht van Sonos.) Om al deze bewegende delen te bedienen, heb je de Sonos-app.

Je kunt de Sonos One speakers makkelijk koppelen met systemen

Naast het koppelen van luidsprekers en het instellen van uw systeem, is de app de enige manier om uw muziek te kiezen, wachtrijen te maken en te selecteren welke muziek op welke luidsprekers wordt afgespeeld. Het is een grote klus en de app is grotendeels effectief om dingen recht te houden. Maar toevlucht nemen tot een app om rond te snuffelen voor dat diepe nummer van Desmond Dekker, voelt positief paleolithisch in het tijdperk van Alexa, Siri, Google Assistant en Cortana.

Je hebt nog andere concurrerende merken

De Sonos One is bijna een identieke tweeling met de uitstekende Sonos Play: 1 – niet toevallig, een eerdere topkeuze voor draadloze multiroom-luidsprekers. Het deelt vrijwel alle dezelfde hardware en ziet er grotendeels hetzelfde uit; Binnenin zit echter een soort extra brein en een aantal verre-veldmicrofoons waarmee Alexa, de spraakbesturingsfunctie van Amazon’s Echo-speakers, en Google Assistant kan worden gehost. En die kleine hack blijkt een belangrijke toevoeging te zijn, waardoor Alexa of Google Assistant het stuur van je Sonos-systeem kan besturen en veel eens-vervelende interacties veel gemakkelijker maken.

https://electronicagadgets.nl/draadloze-speakers/

Gerelateerde artikelen

Een printplaat laten maken of bestellen bij dé specialist

Waarom zelf een iPad huren?

Hoe vind je een geschikt telefoonhoesje?