TAEC
Image default
Dienstverlening

Wat is stichting Corona onderzoek?

Stichting Corona onderzoek is een initiatief van een advocaten bureau uit Eindhoven, genaamd legal advocaten. Met de juridische kennis van het SCO initiatief willen ze hun steentje bijdragen aan het Corona debat. In deze blog lees je alles over stichting Corona onderzoek.

Waarom dit initiatief van stichting Corona onderzoek?

Sinds maart 2020 houdt SCO de voortgang van de maatregelen van de Nederlandse overheid strikt in de gaten. SCO heeft honderden uren diepgaand onderzoek gedaan. Door goede contacten met congresleden, professoren, wetenschappelijke experts en onderzoeksjournalisten, kan stichting Corona onderzoek feit van fictie onderscheiden. Stichting Corona onderzoek doet namens verschillende belanghebbende buiten gerechtelijke en gerechtelijke trajecten voeren om hun te helpen met allerlei gedupeerden van de maatregelen van het laatste jaar.

Wat doet stichting Corona onderzoek?

Stichting Corona onderzoek doet op hun beurt helpen bij zoveel mogelijk gedupeerde van alle maatregelen die de overheid oplegt. Stichting Corona onderzoek zal alle gedupeerde helpen met alle juridische middelen die SCO te bieden heeft. Denk aan bijvoorbeeld betrokken werknemers die door hun werkgever verplicht worden zich te vaccineren met vaccins waar veel twijfel achter zit. Of zorgzame ouders, die geen zinloze tests op hun kinderen willen uitvoeren. Of de hardwerkende ondernemer die graag de deuren zou willen openen en nu aan het vechten is om te overleven. Woorden alleen zijn niet meer genoeg. We moeten onze tanden laten zien door een stevige actie te voeren alleen dan zal er iets veranderen.

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/