TAEC
Image default
Aanbiedingen

Wat je wil weten over online slager; Le Jean

Wat is het verschil tussen vlees van de supermarkt en het vlees van de slager? De kwaliteit van het vlees. Bij de eerstgenoemde kun je ervan uitgaan dat het niet het beste vlees is en dat de dieren anders behandeld worden als bij de echte slager, dit is dan ook te zien aan de prijs van het vlees. Toch weet je nooit zeker hoe je vlees op je bord terecht komt. Daarom biedt online slager LeJean kwalitatief vlees, met inzicht op waar het vandaan komt en hoe de dieren daar behandeld worden.

 

Vlees van over de hele wereld

Le Jean doet van alles om voor jou de beste en exclusieve stukken vlees te vinden. Om dat doel te behalen en hun klanten tevreden te houden, reizen ze de hele wereld over en halen ze het vlees overal vandaan. Om er zeker van te zijn dat ook in deze andere landen het vlees van verwachte kwaliteit is, brengen ze over de hele wereld bezoekjes aan hun inkopers te bezoeken. Argentinië, Amerika, Afrika, Australië, je kan het zo gek niet bedenken of je kunt dit vlees bestellen op de site.  

 

Wat zorgt ervoor dat Le Jean zich kan onderscheiden van andere slagers

Dit eerste onderwerp is natuurlijk iets waar deze slagerij zich mee kenmerkt en zich mee onderscheid van andere slagers. Zij geven het vlees een verhaal en zijn er van overtuigd dat dit er ook voor zorgt dat de kwaliteit van het vlees beter is. Zij kiezen het vlees letterlijk voor je uit, wat alleen maar veel goeds kan betekenen en wat betekent dat je hier vlees kan krijgen dat gelijk staat aan het niveau van vlees uit een restaurant. Vleeseters zijn op zoek naar kwaliteit en beleving en zijn daarom bij deze slager aan het juiste adres.

 

<h2>Wat vind je nog meer op de site van Le Jean?</h2>

Naast dat je nu weet wat het aanbod van vlees is op de site en nu je weet wat hun een unieke slagerij maakt, is het ook leuk om te weten wat je nog meer op de site kan vinden. Allereerst kun je namelijk op site allerlei lekkere recepten en tips vinden over hoe het vlees te bereiden en hoe je de smaak van het vlees optimaal kan proeven. Daarnaast is het ook mogelijk om de blogposts te lezen en er zo achter te komen waar het vlees vandaan komt, worden er speciale stukken vlees toegelicht en worden acties bekend gemaakt. Deze slager is dus meer dan alleen een slager en wil er alles aan doen om jou een uniek stuk vlees te leveren.