TAEC
Image default
Industrie

Wat kan een stoomketelbedrijf voor jou betekenen?

Een stoomketel is iets waarmee je zowel particulier als ook zakelijk mee te maken hebt. Wie over een woning of pand beschikt, heeft een ketel nodig. Het oudste stoomketelbedrijf van Nederland weet er alles over. Kuiper en Zonen BV biedt vele verschillende ketels en aanverwante producten aan. Zij zijn het juiste adres voor alles omtrent ketels. Niet alleen de aanschaf, maar ook verhuur, installatie en onderhoud is geen probleem. Hier lichten we toe wat een stoomketelbedrijf zoals Kuiper en Zonen BV voor jou kan betekenen.

Als particulier

Voor warm water in jouw woning heb je een ketel nodig. De aanschaf hiervan is vaak een lastige klus. De ruime keuze maakt het complex. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Kuiper en Zonen BV heeft larenlange ervaring en weet precies welke ketel bij jou situatie past. Bovendien denken ze ook in het beland van jou als particulier. De aanschaf van een heet water- of warmwaterketel is een investering. Daarom is de mogelijkheid om op kosten te kunnen besparen altijd welkom. De ketels van Kuiper en Zonen BV staan voor zuinig energieverbruik. Met de technologieën van tegenwoordig kan je een gebruikersrendement tot wel 95% realiseren.

Huur en onderhoud

Naast de aanschaf van een ketel als particulier, is meer mogelijk. Kuiper en Zonen BV is specialist op dit gebied en ontwikkelen dit in eigen beheer. Door onze uitgebreide ervaring kunnen we niet alleen de juiste ketel voor jouw situatie vinden. Eveneens kunnen wij je van dienst zijn met ketel- en brandonderhoud. Dit onderhoud betreft allerlei soorten ketels. Denk hierbij aan stoomketels, heetwaterketels en verwarmingsketels. Regulier onderhoud is het meest voorkomende. Echter behoort de begeleiding van jouw ketelkeuring ook tot het dienstenpakket. Dit gaat vaak samen in een onderhoudscontract. Zo houden we samen de stoomketel in top conditie.

Als particulier is een ketel huren soms ook een gepaste oplossing. Ben je bijvoorbeeld aan het verhuizen en heb je tijdelijk een ketel nodig? Dan is huren erg geschikt. Dit is eveneens handig wanneer je extra capaciteit nodig hebt bij deze verhuizing. Een huurketel is een uitkomst door de snelle service en levering. De installatie is uitgevoerd door vakbekwame technici. Zo ben je ook verzekerd van de Kuiper en Zonen BV vakmanschap met een huurketel.

Als zakelijke klant

Deze zelfde diensten zijn mogelijk voor bedrijven. De aanschaf, het onderhoud en de huur van een ketel is allemaal een optie voor ondernemingen. Echter worden deze diensten dan vaak op grotere schaal uitgevoerd. Daarmee hebben Kuiper en Zonen BV een hoge capaciteit leverbaar voor bijvoorbeeld stadsverwarming. Het transport en de installatie van deze grote capaciteit ketels is allemaal uitgevoerd door ons. Wij leveren, verhuren en onderhouden complete industriële stoomketelinstallaties op internationaal vlak.