TAEC
Image default
Tuin en buitenleven

Wat kan je doen met tuinafscheiding?

Een eigen woning hebben en deze ook nog helemaal naar je eigen smaak kunnen inrichten is natuurlijk erg leuk en dat wil iedereen. Helaas heeft niet iedereen de luxe om dit ook nog in de tuin te mogen en te kunnen doen. Heb jij wel een hele mooie en grote tuin, die je graag wilt renoveren of wil je graag een nieuw idee voor een tuinafscheiding? Dan ben je hier aan het goede adres. In dit artikel vertel ik over een paar leuke ideeën voor je tuinafscheiding. 

Planten tuinafscheiding

Een grote tuin is natuurlijk erg mooi, maar een tuin zonder planten geeft weinig gevoel. Er zijn een aantal verschillende dingen die je kunt doen in combinatie met planten. Je kan er voor kiezen om alleen wat grote potten te plaatsen met jou favoriete plant of boom. Er zijn tuinafscheidingen die speciaal bedoeld zijn voor een klimop plant. Deze kun je in hout, staal of stenen krijgen. Een houten tuinafscheiding geeft vaak veel warmte. Een metalen tuinafscheiding geeft juist weer meer industrieel uitstraling. 

Schanskorven 

Schanskorven zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal. De korven kunnen dan gevuld worden met verschillende stenen. Je kan deze tuinafscheiding heel mooi combineren met andere soorten tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld mooie hagen of bomen. 

Wilgen tuinafscheiding

De wilgen worden vaak gevlochten in een bepaalde vorm of om een metalen frame gevlochten. Een wilgen tuinafscheiding kun je met veel dingen combineren. Het geeft vaak al een gezellig gevoel. Hang wat leuke sfeer lampjes op en zet bijvoorbeeld een paar zitzakken neer, zo creëer je een super gezellig plekje. 

Bamboe tuinafscheiding

De Bamboe tuinafscheiding is momenteel erg populair. Het geeft je tuin een echte jungle look. Zeker wanneer je de bamboe combineert met mooie riete planten en andere mooie jungle achtige planten. De bamboe geeft een rustig en natuurlijk effect aan de tuin.