TAEC
Image default
Bedrijven

Werkkleding voordelig online kopen

Werkkleding en bedrijfskleding online kopen

Het is niet altijd eenvoudig om goede kwalitatieve werkkleding te kopen voor de juiste branche. Gelukkig kun je bij Workwear24 terecht voor de juiste kleding voor iedere branch en voor iedere professional. Door meer dan 15 jaar ervaring in het vak kunnen de specialisten van Workwear24 jou altijd helpen met werkkleding van topmerken zoals Alsico, Orcon, Harvest, Maxguard, Tricorp en ELKA. In onze handige webshop vind je ons volledig assortiment. Gebruik de handige zoekbalk om direct datgene te vinden wat waar je naar op zoek was of kies uit jouw branche.

Vele soorten bedrijfskleding onder één dak

Het ruime assortiment op onze webshop bestaat uit ontzettend veel soorten bedrijfskleding. We noemen onder andere;

 • werkoveralls
 • zorgbroeken
 • zorgtunieken
 • werkschoenen
 • sweaters en truien
 • regenjacks
 • werkbroeken
 • polo’s en shirts
 • veiligheidskleding
 • spuitoveralls
 • koksbuizen
 • sloven

Workwear24 verkoopt nadrukkelijk een uitstekende collectie zorgkleding voor professionals werkzaam in ziekenhuizen, klinieken en in de thuiszorg. Dankzij een gevarieerd aanbod in kleding, kleuren en stijlen zijn onze kledingstukken perfect geschikt voor tandartsen, dierenklinieken, het OK, ziekenhuispersoneel en privé klinieken. Waarom zou je moeten bestellen bij Workwear24? Omdat wij blijvend scherpe prijzen hanteren, zeer hoge kwaliteit kleding verkopen en bij ons online bedrijfskleding kunt kopen vanaf 1 stuk. Dat maakt het dus ook heel handig voor kleinere bedrijven die niet meteen een groot aantal kledingstukken nodig hebben.

Comfortabele en veilige werkkleding kopen

Bij Workwear24 geloven we in functionaliteit en kwaliteit boven uitstraling. Dat betekent dat onze kledingstukken afgestemd zijn aan de dagelijkse stress van het werken onder diverse omstandigheden en vooral erg duurzaam zijn. Niets is zo vervelend als je nieuwe werkkleding koopt dat al na enkele weken of maanden slijtage vertoont die er niet hoort te zijn. Comfort is ook erg belangrijk. Door selectief kleding in te kopen bieden we alleen kleding van de hoogste kwaliteit en met de beste materialen zoals katoen, polyester en elastaan. Zo kun je met een gerust hart aan het werk.

Gratis verzending in Nederland

Bestellingen van €45,- excl. btw of meer worden helemaal gratis verzonden in Nederland. We kijken hierbij niet naar het aantal kledingstukken. De meeste kledingstukken kunnen we uit voorraad leveren, mocht dat niet zo zijn dan wordt er direct een backorder geplaatst bij onze leverancier. Bedrijven met veel medewerkers die grote oplages betellen krijgen van ons een unieke inlog voor iedere medewerker. Via deze speciale dealer login kunnen medewerkers zelf hun eigen kledingpakket samenstellen en bestellen in hun eigen maat. Ruilen of retourneren kan binnen 30 dagen bij Workwear24.

Werkkleding borduren of bedrukken!

Wist je dat gepersonaliseerde werkkleding je bedrijf een zeer hoge professionele uitstraling geeft? Daarom kunnen wij dat ook regelen voor zowel kleine als grote oplages. Dat doen we middels borduren of bedrukken. De keuze is natuurlijk geheel aan jou. Voor meer duurzaamheid adviseren wij om je logo of tekst te borduren!

Neem contact op via 0546-601646 of stuur een mail naar info@workwear24.nl voor een prijsopgave. We doen je dan een vrijblijvend voorstel.

Gerelateerde artikelen

Fris het nieuwe jaar in door opnieuw je huis te ontwerpen

Het belang van een goede kantoorruimte

GetLED biedt precies wat u zoekt