TAEC
Image default
Beauty en verzorging

Wimperextensions

 

Wimperextensions

Alles wat je moet weten over wimperextensions

Grote kans dat je weleens vrouwen in de supermarkt of sportschool tegenkomt van wie de lange en fluffy wimpers niet uit een mascara-tube komen. Tegenwoordig zijn droomwimpers namelijk niet slechts weggelegd voor beroemdheden als Kim Kardashian, maar zijn ook binnen handbereik voor vrouwen die je gewoon op straat tegenkomt. Dit is natuurlijk goed nieuws, want dit betekent dat ook jij zulke prachtige lange wimpers zou kunnen krijgen dankzij extensions! Zou jij graag wat meer informatie willen over deze beauty-trick? In dit artikel lees je alles wat je moet weten over wimperextensions

Het doet geen pijn en het beschadigt je eigen wimpers niet

Wimperextensions one by one worden, zoals de naam al zegt, extension voor extension aan jouw natuurlijke wimperhaartjes bevestigd. Elke extension bestaat uit 1 nep-haartje. Doordat ze aan je eigen wimperhaartjes bevestigd worden, zullen de extensions op een natuurlijke manier uitvallen (op het moment dat je eigen wimpers uitvallen). Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ze voortijdig professioneel te laten verwijderen bij je wimperstyliste. Er wordt dus niks van je eigen wimpers geknipt, beschadigd, verwijderd of wat dan ook. Wimperextensions one by one zijn dus volledig pijnloos en veilig. 

Je zult minder make-up hoeven dragen

De extensions zorgen ervoor dat je weinig tot geen make-up meer nodig zal hebben. Mascara is overbodig en vaak hoef je ook geen oogpotlood meer te gebruiken, want de wimper-aanzet zal vanzelf donkerder omdat de extensions ervoor zorgen dat je daar meer dichtheid hebt. Wil je toch een beetje make-up gebruiken? Dat kan natuurlijk ook. Zorg er dan wel voor dat je olie-vrije make-up en make-up remover gebruikt. De extensions vinden olie namelijk niet fijn, want daarvan worden ze lelijk en het is slecht voor de wimperlijm. 

Ga alleen bij een gecertificeerde wimperstyliste langs

Het zetten van extensions kan in principe iedereen. Er zijn goedkope setjes te koop op Ali Express waarmee je zelf aan de slag zou kunnen. Dit wordt echter ten zeerste afgeraden! Je ogen zijn heel gevoelig en daarom verdienen zij de beste zorg. Je weet bijvoorbeeld helemaal niet of de wimperlijm nou veilig is volgens Europese wetgeving en bovendien vereist het zetten van extensions bij je wimpers een bepaalde techniek. Gecertificeerde wimperstylisten hebben namelijk speciale training gevolgd en gebruiken alleen producten die veilig voor jouw ogen zijn. Let dus altijd op of je je wimperextensions one by one bij iemand laat zetten die hier de juiste ervaring mee heeft! Je wil immers niet blind gemaakt worden toch?

 

https://droomwimpers.nl