TAEC
Image default
Internet marketing

24/7 online & direct bereikbaar met een slimme chatbot voor klanten

24/7 bereikbaar zijn voor uw klanten, maar dan zonder peperdure kosten en een heleboel personeel? Perfect mogelijk! Hoe, met een chatbot van Boom!!Chat. Deze Nederlandse specialist in chatboxen kwam recent met een nieuwe, intelligente chatbot op de markt. Voorzien van heel wat artificiële intelligentie en perfect op maat van de KMO. Wil u ook aan de slag met een chatbot, uw klanten services en de meest gestelde vragen in een mum van tijd beantwoorden? Dan is een chatbot wat voor u.

Chatbots zijn een verstandige investering

Chatbots maken het leven voor iedereen aangenamer en de afgelopen jaren hebben ze een stevige evolutie gekend. De software van chatboxen wordt steeds slimmer, waardoor de live chat steeds aangenamer wordt voor de klanten. Ondertussen is de software van een chatbot zo slim dat meer dan 80% van de veelgestelde vragen van klanten door een chatbot kunnen opgelost worden. Reken maar eens uit wat dat betekent voor uw personeelskost. U hebt minder medewerkers nodig op uw customer service en u kunt 24/7 met de chatbot vragen beantwoorden. Uw bestaande klanten worden immers perfect geholpen door de chatbot. Ook nieuwe klanten kunnen trouwens beroep doen op de chatbot, waardoor ze sneller klant worden. We kunnen dus wel stellen dat een chatbox een slimme investering is voor elk bedrijf dat wil groeien.

Een chatbot met meerwaarde

Er zijn ondertussen heel wat spelers die chatboxen, ook in het Nederlands op de markt brengen. Logisch, want het is een groeiende markt waar iedereen een graantje van tracht mee te pikken. Boom!!Chat is relatief nieuw, maar dit Nederlandse bedrijf is dan ook niet over één nacht ijs gegaan.

De software die achter de chatbots zit is werkelijk fenomenaal. Bovendien kunt u ook zelf met deze software voor chatbots aan de slag en de chatbox op maat aanpassen. En nee, daar hoeft u helemaal geen techneut voor te zijn.

Chatbot gratis uitproberen

Wil u zelf de power van een chatbox ontdekken, live chat op uw website mogelijk maken en de verwachtingen van uw klanten overtreffen? Bekijk dan zeker de mogelijkheden van een chatbot eens. Deze technologie evolueert steeds verder en u kan er heel wat geld mee besparen. U kunt de chatbot van Boom!!Chat volledig gratis en dit 7 dagen lang uitproberen. Zo ontdekt u al snel welke meerwaarde een slimme chatbox, voorzien van AI voor u kan betekenen. Op enkele uurtjes tijd bent u er helemaal mee weg en zit u voor jarenlang goed. Een website wordt steeds belangrijker en met een goede klantenservice kunt u het verschil maken. Een professionele chatbot draagt daar zeker zijn steentje toe bij.

Zet vandaag nog de stap naar de toekomst en ga aan de slag met live chat. Een chatbox op uw website is alvast een teken dat u met uw bedrijf bezig bent en uw klanten hoog in het vaandel draagt!

https://boomchat.info