TAEC
Image default
Telefonie

3CX zorgt voor flexibiliteit

Flexibiliteit om op afstand te werken is tegenwoordig cruciaal en 3CX helpt u daarbij. Zo heeft u de tools om u te ondersteunen bij het op afstand uitvoeren van uw functie, op uw eigen apparaat, zonder dat u thuis extra apparatuur hoeft over te dragen en te configureren! De Covid-19 crisis heeft één ding overduidelijk gemaakt: Professionals hebben goede communicatiemiddelen nodig die hen kunnen ondersteunen, of ze nu op kantoor, onderweg of thuis zijn.

Met 3cx communiceert u goed vanaf auto, bank of keuken

De 3CX apps.Communication is met name tijdens de quarantaine van groot belang gebleken. Met de 3CX mobiele apps op uw eigen apparaat houdt u de communicatielijnen open en kunt u elke situatie die zich voordoet, waar u ook bent, afhandelen. Uw handen zijn vrij om te bellen, te chatten en zelfs om face-to-face te vergaderen en webinars te houden via videoconferencing met WebMeeting. U hoeft geen extra apparatuur te installeren of complexe instellingen te configureren. Neem gewoon contact op met de professionals van NuCall om u te helpen bij het instellen van de 3CX App voor uw Android- en iOS-telefoon of -tablet en klaar is Kees!

Persoonlijke en zakelijke balans op hetzelfde apparaat

Met behulp van uw eigen apparaat met 3CX kunt u veilig en productief werken maar ook privé zaken afhandelen en dat allemaal tegelijk. Het helpt u ook om uw zakelijke activiteiten en gegevens gescheiden te houden van persoonlijke activiteiten, met deze controles:

  • Stel uw status in om uw collega’s te informeren of u beschikbaar bent of niet.

  • Blijf de inkomende wachtrij oproepen afhandelen door in te checken of uit de toegewezen wachtrij te komen.

  • Gebruik de chatfunctie van de app voor uw werkgerelateerde berichtgeving en houd uw persoonlijke communicatie gescheiden.

  • Gebruik de groepsfilter in “Contacten” om uw 3CX-werkgerelateerde contacten te scheiden van uw persoonlijke Android- of iOS-contacten.

  • De machtigingen van de app houden ook rekening met strikte privacy, waardoor de toegang tot uw persoonlijke gegevens wordt beperkt.

Met de 3CX-apps op uw eigen apparaat kunt u de juiste balans vinden tussen werk en persoonlijke activiteiten, waarbij u waar dan ook een actieve professionele aanwezigheid behoudt. Dit geldt vooral nu in deze snel veranderende en uitdagende wereldwijde omgeving!