TAEC
Image default
Telefonie

3CX zorgt voor flexibiliteit

Flexibiliteit om op afstand te werken is tegenwoordig cruciaal en 3CX helpt u daarbij. Zo heeft u de tools om u te ondersteunen bij het op afstand uitvoeren van uw functie, op uw eigen apparaat, zonder dat u thuis extra apparatuur hoeft over te dragen en te configureren! De Covid-19 crisis heeft één ding overduidelijk gemaakt: Professionals hebben goede communicatiemiddelen nodig die hen kunnen ondersteunen, of ze nu op kantoor, onderweg of thuis zijn.

Met 3cx communiceert u goed vanaf auto, bank of keuken

De 3CX apps.Communication is met name tijdens de quarantaine van groot belang gebleken. Met de 3CX mobiele apps op uw eigen apparaat houdt u de communicatielijnen open en kunt u elke situatie die zich voordoet, waar u ook bent, afhandelen. Uw handen zijn vrij om te bellen, te chatten en zelfs om face-to-face te vergaderen en webinars te houden via videoconferencing met WebMeeting. U hoeft geen extra apparatuur te installeren of complexe instellingen te configureren. Neem gewoon contact op met de professionals van NuCall om u te helpen bij het instellen van de 3CX App voor uw Android- en iOS-telefoon of -tablet en klaar is Kees!

Persoonlijke en zakelijke balans op hetzelfde apparaat

Met behulp van uw eigen apparaat met 3CX kunt u veilig en productief werken maar ook privé zaken afhandelen en dat allemaal tegelijk. Het helpt u ook om uw zakelijke activiteiten en gegevens gescheiden te houden van persoonlijke activiteiten, met deze controles:

  • Stel uw status in om uw collega’s te informeren of u beschikbaar bent of niet.

  • Blijf de inkomende wachtrij oproepen afhandelen door in te checken of uit de toegewezen wachtrij te komen.

  • Gebruik de chatfunctie van de app voor uw werkgerelateerde berichtgeving en houd uw persoonlijke communicatie gescheiden.

  • Gebruik de groepsfilter in “Contacten” om uw 3CX-werkgerelateerde contacten te scheiden van uw persoonlijke Android- of iOS-contacten.

  • De machtigingen van de app houden ook rekening met strikte privacy, waardoor de toegang tot uw persoonlijke gegevens wordt beperkt.

Met de 3CX-apps op uw eigen apparaat kunt u de juiste balans vinden tussen werk en persoonlijke activiteiten, waarbij u waar dan ook een actieve professionele aanwezigheid behoudt. Dit geldt vooral nu in deze snel veranderende en uitdagende wereldwijde omgeving!

Gerelateerde artikelen

Ongestoord werken?

Waar op letten bij telefoon providers?

Abonnement verlopen? Kies voor sim only