TAEC
Image default
Vakantie

De leukste budgetvriendelijke activiteiten op werkvakantie

Werken tijdens de vakantie klinkt niet als een leuke bezigheid. Maar als je naar het buitenland gaat om daar te werken, dan kan een werkvakantie ontzettend genieten zijn. Toch moet je ervoor zorgen dat je het altijd naar je zin hebt, op den duur ben je ook wel uitgekeken op dezelfde promenade. Om deze reden zetten wij de leukste activiteiten op een rij, die ook nog eens vriendelijk zijn voor je portemonnee.

Huur een fiets

Als Nederlanders zijn we er dol op: fietsen. Wellicht fiets je thuis ook wel iedere dag naar het werk of school, maar fietsen in een grote stad als Barcelona, Tokyo of New York kun je daar echt niet mee vergelijken. In deze grote steden is het doorgaans mogelijk om fietsen te huren en dat is absoluut niet prijzig. Zo kun je van hotspot naar hotspot fietsen én natuurlijk ook naar je werkplek, wel zo handig.

Ga picknicken

In de grote steden van de wereld is uiteten gaan vaak erg duur. De oplossing hiervoor is dus eigenlijk vrij simpel: haal wat uit de winkel of koop wat streetfood en ga picknicken! Leg je neer op het gras rond de Eiffeltoren, de Toren van Pisa of de Sagrada Familia. Dan geniet je niet alleen van een heerlijke maaltijd, maar ook nog eens van een prachtig uitzicht.

Kies een gratis tour

Wanneer je in een buitenlandse stad op Google free city tours zoekt, vind je talloze enthousiastelingen die jou de stad willen laten zien. Zo leer je niet alleen de stad beter kennen, maar ook nog eens nieuwe mensen.

https://hofdebrulle.nl/werkvakantie/