TAEC
Image default
Eten en drinken

Lekkere lunch broodjes bestellen

Heb je zin in een lekkere uitgebreide lunch? Bestel dan lekkere lunch broodjes. Je hebt keuze uit een breed assortiment van heerlijke belegde broodjes tot salades en fruit. Door de ruime keuze is er voor ieder wat wils. Of je nu lunch thuis wil bestellen of op het werk, alles is mogelijk. Je zou zelfs iemand een lunch met bubbels cadeau kunnen doen!

Thuis of op kantoor

Of je nu thuis aan het werk bent of op kantoor, lekkere lunch broodjes bestellen is altijd een goed idee. Lunchen is namelijk super goed voor je. Je krijgt er niet alleen meer energie van, het is ook nog eens goed voor je concentratie en geheugen. Wanneer je thuis werkt kan het lunchen er nog wel eens bij inschieten. Een goede lunch bereiden kost tijd en die tijd gaat van je lunchpauze af. Dan wordt het al vaak even snel een broodje eten en ga je te snel weer verder met je werk. Pauze is juist belangrijk om even tot rust te komen. Trakteer jezelf op de thuiswerkdagen of één keer in de week eens op een goede lunch. Je kan de lunch thuis laten bezorgen op het tijdstip die jij wil.  

Alleen of in een groep (kleine lunch of groepslunch)

Wanneer je thuis aan het werk bent, is het begrijpelijk dat je alleen luncht. Maar wanneer je op het werk bent, ga dan samen met je collega’s lunchen. Samen lunchen zorgt voor meer verbondenheid met elkaar. Je leert elkaar beter en misschien wel op een andere manier kennen. Natuurlijk is het ook super gezellig. Je stimuleert elkaar even weg te lopen van het werk en te ontspannen. Maak dit moment extra leuk met een lekkere lunch die je makkelijk en snel besteld. Zo kan ieder een broodje of salade uitkiezen die hij of zij lekker vindt. Ook kan je kiezen voor een groepslunch. Dit is een mix van verschillende broodjes en beleg. Kies bijvoorbeeld de belegde broodjes bestellen voor tien personen. Dit is een selectie van de favoriete broodjes rijkelijk belegd met een mix van zalm, carpaccio, tonijnsalade, gezond, Mexicaanse kip, filet americain en vegan.

Gezond lunchen

Gezond lunchen is natuurlijk super belangrijk, al is het eigenlijk al heel gezond als je iedere dag goed luncht. Ook dagelijks afwisselen is goed voor je. Wissel bijvoorbeeld tussen een lekker broodje en een gezonde salade. Wil je gezond lunchen om bijvoorbeeld af te vallen? Ga dan voor volkoren brood. In volkorenbrood is namelijk de hele graankorrel verwerkt en die vormt het pakketje van veel belangrijke stoffen. Die belangrijke stoffen zijn onder andere koolhydraten, eiwitten, vezels, vitamines en mineralen. Natuurlijk is een salade ook altijd goed. Wist je dat sla, naast belangrijke vitamines, ook rijk is aan belangrijke mineralen als ijzer, calcium en kalium? Alles wat je nodig hebt om de dag vol energie door te komen!

Lunch bestellen

In samenwerking met lokale cateraars wordt er gezorgd dat jij altijd bent verzekerd van een verse lunch. De lunch kan al in ongeveer een uur worden bezorgd, omdat de cateraar bij jou in de buurt zit. Ook is het mogelijk om lunch broodjes te bestellen die je een paar dagen later wil laten bezorgen. Bijvoorbeeld als je iemand wil verrassen met een lekkere lunch of graag vooruit wil plannen. Ben je benieuwd geworden wat voor lunch je allemaal kan bestellen? Bekijk het aanbod van lekkere broodjes en salades.