TAEC
Image default
Auto

Onderdelen voor je luchtgekoelde oldtimer

Geniet jij ook elke keer opnieuw van de ritjes die je maakt met je oude Kever? Logisch, want er gaat niets boven het authentieke geluid van de luchtgekoelde motor achterin. Je Kever is ontworpen met de gedachte aan weinig onderhoud. Toch loop je weleens ergens tegenaan, want jouw bolide is inmiddels al aardig op leeftijd.  Wist je dat de vooras van je Kever altijd een zwak punt is? Vaak is hij doorgeroest tussen de torsiebuizen. Dat lijkt misschien een groot probleem, maar de onderdelen uit webwinkel Paruzzi helpen je snel weer op weg.

Ben je er handig genoeg voor, dan kun je de Kever reparatie zelf uitvoeren. Is dat niet jouw sterkste kant, laat dit dan gewoon doen door jouw favoriete garage. Het vooras reparatiedeel, of welke Keveronderdelen dan ook zijn zo besteld. Eenmaal vast gelast heeft je vooras weer de oude dikte.

Revisiemotor

Het kan ook zijn dat je met je Kever tegen een groter probleem aanloopt. De motor doet het niet meer en dit is ook niet met een simpele reparatie te verhelpen. Het komt dan goed uit dat Paruzzi bij uitstek de specialist is in revisie motoren. Die worden al twintig jaar met grote zorgvuldigheid door het bedrijf zelf gebouwd. De deskundigen gaat niet over één nacht ijs voordat ze de gereviseerde Kever motor te koop aanbieden. Lees je de info op de website, dan kun je zien hoe grondig zij te werk gaan. Soms is je oude motor ook nog geld waard. Bij Paruzzi ruil je hem dan gewoon in!

https://www.paruzzi.com/nl/