TAEC
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar vertaalbureau voor al uw teksten?

Dan bent u bij het beste Vertaalbureau Hengelo aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen van teksten voor bedrijven door heel Nederland. Dit gaat om teksten op een website of het vertalen van volledige pagina’s op een site. Ideaal als je niet goed bent met talen, maar je wel professioneel wilt overkomen. En je geen spelfouten wil hebben in de teksten op je website. Dan is het handig om gebruikt te maken van onze vertaaldiensten. Wij vertalen elke europese taal en een paar talen buiten Europa. 

Tolken en werkwijze 

Wij bieden ook tolken aan voor zakelijk besprekingen, onze tolken spreken elke europese taal en hebben veel ervaring. Onze tolken kunnen dan ook voor meerdere dingen worden ingezet. Zo worden we vaak gevraagd bij een zakelijke bijeenkomst, voor de buitenlandse relaties. Maar ook bij het geven van uitleg over je product of dienst , omdat daar vaak veel moeilijk woorden en zakelijke termen bij komen kijken. Ook doen wij telefonische gesprekken met buitenlandse klanten, en kunnen wij deze dienst ook via skype verlenen. Tot slot kunnen onze tolken ook ingezet worden op beurzen en evenementen. Waarbij vaak veel potentiële klanten aanwezig zijn.  

Onze Telefoonservice 

Naast vertaling bieden wij ook een telefoonservice aan voor ondernemingen. Zo beantwoorden wij al uw telefoongesprekken en geven wij de informatie aan u door en maken we aantekeningen. Deze diensten zijn ideaal bij overbezetting en zo zorgt u ervoor dat u niks mist. Zo worden wij vaak ingezet bij ziekte waarbij we een telefoniste tijdelijk vervangen. Daarnaast worden wij ook ingezet voor buitenlandse telefoontjes, die worden dan gelijk doorgeschakeld naar ons.  En zijn wij inzetbaar wanneer u zelf niet op uw werk bent en dus niet op kunt nemen, maar wel graag wil dat u bedrijf beschikbaar is. Dit zijn allemaal reden om ons in dienst te nemen voor telefoonservice. 

Gerelateerde artikelen

De Naambordensite voldoet aan ieders wensen

Het ABC van het kopen van een huis

Wat moet je weten voordat je kunt genieten van de beste catering in Barneveld?