TAEC
Image default
Financieel

Payper Payroll oplossingen

 

Er zijn op dit moment steeds meer bedrijven die ervoor kiezen om een payroll constructie te hanteren voor binnen het bedrijf. Logisch, payrolling brengt namelijk heel wat voordelen met zich mee. Zo ben je dankzij deze constructie zelf niet meer de verantwoordelijke partij ten opzichte van de medewerkers. Mocht je willen beginnen met payrolling dan zou je kunnen kiezen voor het bedrijf Payper, een van de bekendere aanbieders van dit moment. Wil je te weten komen wat Payper doet en wat de belangrijkste voordelen zijn? In dit artikel hebben we het een en ander voor je op een rijtje gezet!

Over Payper

Straks gaan we in op de Payper Payroll professionals. Maar eerst zullen we even kort gaan kijken naar het bedrijf Payper. Lang niet iedereen is namelijk op de hoogte van de rol van dit bedrijf. Payper fungeert als een soort werkgever die de juridische verantwoordelijkheid op zich neemt. Voor het grootste deel betekent dit dat de verplichtingen van de werknemer en de werkgever aan het payrollbedrijf verbonden zijn in plaats van aan de opdrachtgever. Payper is verantwoordelijk voor het innen en afdragen van de loonbelasting en voor het betalen van alle werkgeversbelastingen. Als werkgever van de onderneming biedt het payrollbedrijf ook voordelen aan zijn werknemers. De payrolling company zorgt bijvoorbeeld voor algemene aansprakelijkheidsverzekeringen. Payper is met name bedoeld voor de ondernemers die op zoek zijn naar tijdelijke arbeidskrachten voor in het bedrijf.

Payper Payroll professionals

Er zijn eg veel bedrijven die niemand in dienst hebben voor de administratie binnen de bedrijfsvoering. Gelukkig kan je dankzij Payper eenvoudig een payroll professional inschakelen voor jouw bedrijf. Payper is een aanbieder die al voor een lange tijd actief is als het aankomt op het aanbieden van payroll diensten. Door deze jarenlange ervaring ben je voorzien van een aanbieder die weet wat ze doen. Ze zorgen er niet alleen voor dat je de administratie makkelijker kunt maken, maar dat je ook nog eens meer grip krijgt op het maken van fouten. Het externe bedrijf is namelijk in staat om de loonstrookjes zo goed mogelijk in te vullen en om al het loon op tijd te storten. Door de relatief voordelige prijzen is het zowel voor grotere als kleinere bedrijven mogelijk om een goede payroll constructie op te kunnen zetten.

Vraag ook een offerte aan

Dankzij Payper is het voor jou ook mogelijk om op een eenvoudige manier flexibel personeel in dienst te nemen, zonder dat je hiervoor zelf de verantwoordelijke bent. Het is niet alleen een stuk makkelijker, maar het kan je ook nog eens geld besparen. Benieuwd wat je kwijt bent voor het uitbesteden van al deze werkzaamheden aan Payper? Maak dan zeker gebruik van onze offerte mogelijkheid om de totale kosten in kaart te brengen. Als je nog meer te weten wilt komen over Payper dan kan je hier op bovenstaande site overigens nog veel meer informatie vinden die van belang zijn.