TAEC
Image default
Eten en drinken

Sapjes kun je gemakkelijk online bestellen

Zelf je sapjes maken of deze online bestellen? De keuze is aan jou maar het scheelt een hoop werk en ook nog eens geld wanneer je de sapjes online gaat bestellen. Ze worden namelijk helemaal voor jou gemaakt met ingrediënten die goed voor je zijn en je hoeft geen bergen duur fruit te kopen waar je de helft misschien niet van gebruikt. De sapjes worden vers voor je gemaakt dus er zitten geen stoffen in die niet zo goed voor je zijn. Daarom is er ook geen voorraad, de sapjes moeten nog gemaakt worden. Je wilt namelijk een zo goed mogelijk sapje voor je lichaam binnenkrijgen.

Detox met sapjes

Je kunt losse sapjes bestellen of je kunt meteen een detox kuur gaan doen. Bij de detox zorg je ervoor dat je lichaam weer even een boost krijgt en afvalstoffen beter kan afvoeren. Een aantal dagen eet je dan even niks maar leef je op sapjes. Dit zorgt voor meer energie, een gezonde huid en een cleansing van je lichaam. Je kunt kiezen uit een detox kuur van 1,5 dag, 3, 5 of 7 dagen. De sapjes die je online wilt gaan bestellen worden dezelfde avond nog gekoeld geleverd. Mits je wel ’s ochtends voor 11 uur besteld. Zo heb je direct verse sapjes in je huis zonder dat je er moeite voor hoeft te doen. Het bevat alleen maar gezonde producten zoals vers fruit en/of groente.

Hoe te bestellen

Bestel het dus voor 11 uur in de ochtend wil je ze dezelfde avond nog in huis hebben. De bezorgkosten zijn €5,95 en kunnen eventueel ook op kantoor bezorgd worden. Het wordt geleverd in een milieuvriendelijke doos en ze zijn uiteraard gekoeld. Wil jij de sapjes bestellen in België? Dat kan ook maar dan zijn de voorwaarden wel ietsje anders.