TAEC
Image default
Aanbiedingen

Tijd voor een verbouwing

Merk je dat je uit je huis aan het groeien bent, en wil je daardoor graag een uitbouw laten plaatsen? Dan heb je een aannemer nodig die precies weet wat hij daarvoor moet doen. In dat geval is Aannemer020 een uitstekende keuze. En het maakt hierbij niet uit of het gaat om een uitbouw bij de woonkamer of keuken, het plaatsen van een dakkapel in de slaapkamer of dat er muren doorgebroken moeten worden. Houdt er wel rekening mee dat het aanvragen van een vergunning meestal noodzakelijk is.

Verbouwen op jouw manier

Uiteraard is het belangrijk dat de verbouwing op jouw manier gaat, het is tenslotte ook jouw woning. Er zal dan ook altijd naar jouw wensen geluisterd worden en er wordt met je meegedacht als het gaat om de plan van aanpak. Daarnaast wordt er ook altijd eerst gekeken of jouw wensen wel haalbaar zijn, zodat je niet achteraf voor teleurstellingen komt te staan. Bijvoorbeeld wanneer je graag een muur wilt doorbreken. Blijkt dit een draagmuur te zijn, dan is dit niet mogelijk.

Wat ook erg belangrijk is, is dat de woning intact blijft en dat de belasting op jouw woonsituatie zo kort mogelijk is. Niemand houdt er immers van om wekenlang midden in een verbouwing te zitten, zeker niet wanner achteraf blijkt dat dit veel korter had gekund. Een goede voorbereiding is hierbij dan ook erg belangrijk. Er zal dan ook altijd eerst een uitgebreid gesprek plaatsvinden waarbij jij je wensen kenbaar kan maken en de aannemer je een advies zal geven. Ook wordt er goed gekeken naar de woning om te zien wat de mogelijkheden zijn, wordt er besproken hoe lang het project zal duren en wat de kosten hiervan zullen zijn. Zo sta jij niet achteraf voor een onaangename verrassing.

Wel is het een goed idee al je wensen op papier te zetten voordat je contact met de aannemer opneemt. Denk hierbij aan om wat voor een aanbouw het gaat, hoe groot deze aanbouw moet zijn en waar deze geplaatst moet worden. Denk ook goed na over wat het maximale budget is dat je hiervoor te besteden hebt en of je wensen wettelijk zijn toegestaan. Wanner je hierover twijfelt kun je altijd contact opnemen met de gemeente zodat zij je duidelijkheid kunnen geven.

Een offerte voor je aanbouw

Heb je alles op papier staan en weet je zeker dat alles klopt? Dan is het tijd om de offerte aan te vragen. Dit doe je heel eenvoudig door het contact formulier in te vullen. Je zal dan een prijsaanbieding krijgen en er zal een eerste afspraak ingepland worden. Tijdens dit gesprek kun je alles kenbaar maken en zal de aannemer je van advies voorzien. Denkt hij bijvoorbeeld dat je een fout in de afmetingen hebt gemaakt, of dat je iets op een niet logische plek hebt geplaatst? Dan zal hij dit aangeven en met een duidelijke andere optie komen. Na dit gesprek zal het project in werking worden gezet en wordt er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat je binnen een korte tijd kunt genieten van jouw nieuwe aanbouw.

De woonkamer een opfrisbeurt geven 

Als je dan toch aan het verbouwen bent waarom niet meteen de woonkamer een make-over? Regelmatig heeft men behoefte aan een opfrisbeurt. Wanneer het lente wordt en de grote schoonmaak plaatsvindt, is het vaak ook tijd om de muren te voorzien van een nieuwe kleur, of de deuren weer eens in de lak te zetten. Een klus die je in principe makkelijk zelf kunt doen, maar wat nou als je daar niet goed in bent of er simpelweg geen zin of tijd voor hebt? Dan kun je contact opnemen met Aannemer020. Zij kunnen je namelijk ook helpen met verschillende schilderklussen.

De muren en deuren aanpakken

Is het tijd voor het opknappen of opfrissen van de muren en deuren, dan kan de aannemer uit Amsterdam je daar zeker bij helpen. Ook wanneer er schade aan de muren of deuren te zien is, is dit geen enkel probleem. Zij zorgen ervoor dat alle schade wordt hersteld en de muren, deuren, deurposten, plinten en kozijnen weer helemaal strak zijn.

Wanneer het nodig is kunnen zij ook het schilderwerk aan de buitenkant van je woning voor je regelen. Wel zijn de schilders hierbij uiteraard afhankelijk van het weer. Is het droog? Dan is het ook belangrijk dat al het houtwerk goed draag is en dat het niet te koud is buiten. Dit kan namelijk een negatief effect hebben op de kwaliteit en de duurzaamheid van de verf en het eindresultaat. Wel is het zo dat de schilders alleen binnen de regio Amsterdam werkzaam zijn. Is de nood echter heel hoog, ben je met spoed op zoek naar een schilder voor een groot project en is er geen andere schilder beschikbaar? Dan kunnen ze je echter wel helpen als dit past in de agenda.

Het stucen van de muren

Ook het stucen van de muren behoort tot de mogelijkheden. Grote voordeel hiervan is dat de muren volledig strak zijn, dat het veel opener oogt door de lichtinval en dat je alle bedrading en alle leidingen hierachter kunt wegwerken. De afwerking helpt uiteraard ook mee; zo is een gestucte muur erg mooi in combinatie met mooie, hoge plinten.

Je kan Aannemer020 inschakelen voor standaard, traditioneel stucwerk, maar daarnaast ook voor spachtelputz of een andere speciale wandafwerking, eventueel met ornamenten. Ook sierpleisters of decoratie pleisters behoren tot de mogelijkheden.

Het maken van een afspraak

Weet jij al precies wat je wilt in je woning, of wil je graag eerst de mogelijkheden bespreken? Dat kan uiteraard. Zeker wanneer je niet zo goed weet wat er bij je woning of het meubilair past, of wanneer je niet goed weet wat de verschillende termen betekenen is dit aan te raden. Dit wordt dan ook duidelijk aan je uitgelegd. Ook wordt er een advies gegeven zodat je hier rekening mee kan houden.

Wanneer er nu nog een oude laag verf op de muren zit, of wanneer de muren van hout zijn kan er niet direct een nieuwe stuclaag op geplaatst worden. De oude laag zal dan eerst verwijderd moeten worden zodat de muur stuc klaar is. Ook hierover kan advies gegeven worden zodat je precies weet wat er moet gebeuren en hoe je dit het beste kan doen. Mogelijk is het huren van een afval container nodig en is hier ook een vergunningsaanvraag voor nodig.

 

 

https://www.fixenjoybouwservice.nl/