TAEC
Image default
Media

Trends voor mannen in 2020

Trends voor mannen in 2020

Wij van Mannenstyle.nl houden de laatste trends goed in de gaten. Ook al hebben wij als man onze voordelen. Zo durven wij zonder make-up op over straat, en dragen wij op meerdere feestjes hetzelfde overhemd. Ondanks onze voorsprong zijn wij modebewust. In deze blog wat opvallende zaken met de laatste trends van 2020.

Kleding

Opvallend is dat met kleuren alles kan. Kleding in effen grijs, sprekende kleuren al dan niet met strepen of prints, tot pasteltinten aan toe. Hierdoor kunt u zichzelf helemaal naar eigen stijl en smaak kleden. Het is ook zo’n trend waarvan wij hopen dat het een blijvertje is, een mode wat nooit zal verdwijnen. Dit omdat de ene man zichzelf liever in donkere kleuren hult omdat het afkleed, terwijl de ander zich liever opvallender laat zien. Wat zeer zeker op mag blijven vallen zijn de sokken, die kunnen niet bont genoeg zijn. Alle trendy kleding is online te verkijgen en dat is wel zo prettig. Voor de meeste van ons mannen is door een winkelcentrum slenteren geen leuke bezigheid. Dan daar winkel in winkel uit, passen in een te krappe paskamer, en ondertussen maar de parkeermeter in de gaten blijven houden. Dit werkt niet, alle trendy kleding thuis laten bezorgen, en daar passen, is voor de meeste mannen beter. Gelukkig is dit nu eenvoudiger dan ooit. Waar wij u apart op willen attenderen zijn de trends met de jassen voor dit najaar en winter. Het schijnt dat de anorak terugkomt. Dat is mooi, betere outdoor kleding is er niet te verzinnen.

Sneakers en zonnebrillen

Wat in 2020 veel aandacht mag hebben zijn de schoenen en zonnebrillen. Opvallend is dat de zonnebrillen te omschrijven zijn als klassiek en de sneakers als modern. Als overtreffende trap van modern schoeisel zijn de socksneakers. Deze zijn gewoon als futuristisch te omschrijven. De retro sneaker is nog wel te verkrijgen, veelvuldig zelfs, maar dan kunt u voor een high-top gaan. Voor zolang als de geschiedenis van de sportschoen teruggaat, is altijd de halfhoge basketbalschoen de topper geweest, en dan zoiets in een klassiek model is een aanrader om aan te schaffen. U heeft dan dat paar schoenen die u gegarandeerd zal verslijten, en niet af en toe draagt. De opsomming van de zonnebrillen is eenvoudig te maken. De oude vertrouwde pilotenbril is weer helemaal de trend, maar die moet wel bij uw gezicht passen. Als dat niet het geval is, dan zal misschien de wayfarer goed staan, en als die u ook niet staat, dan de clubmaster. Alle zonnebrillen zijn als retro te omschrijven, het is een prachtige trend.

Alle combinaties mogelijk

Gelijk met de kleding alle kleuren mogelijk zijn, zijn in feite alle combinaties mogelijk. Bijvoorbeeld, als een klassieke zonnebril kan, dan kan een polshorloge ook weer. Ook al kijkt u als u de tijd wil weten eerder op de smartphone als op het klokje rond uw pols, het kan, en dit puur als accessoire. Het kan dus interessant zijn om te kijken wat er zoal te koop is om daarna in een kast of lade te kijken wat er nog ligt. Best kans dat u iets aantreft wat u in 2020 kan dragen en ermee voor de dag kan komen. Wij van Mannenstyle.nl zien dat alles kan in alle denkbare combinaties.

Wilt u graag meer lezen over de mannentrends van 2020? Bezoek dan eens deze website voor alles wat met mannen te maken heeft.

https://mannenstyle.nl/