TAEC
Image default
Media

Waarom een whiteboard filmpje maken?

Met een whiteboard filmpje wordt een verhaal verteld en door middel van spraak wordt het verhaal ondersteunt. Een whiteboard filmpje maken is eigenlijk niets meer dan een animatie waar een kunstenaar met een stift op een whiteboard tekent. Deze whiteboard tekeningen worden tegenwoordig ook digitaal gemaakt.

Wat is deze vorm van whiteboard animatie?

Whiteboard animaties zijn unieke en interessante manieren om iets te vertellen over je boodschap. Het is eens iets anders dan de standaard bedrijfsfilmpjes. In de tijd waarin we leven wordt veel geconsumeerd en er zijn overal concurrenten, daarom is het belangrijker dan ooit om op te vallen. Door een whiteboard filmpje maken kan je op een unieke en originele manier je boodschap overbrengen. Op deze manier kan je, je doelgroep beter bereiken en begrijpen ze je boodschap meteen. Zo kan je onduidelijkheden en vragen snel weg halen. Een whiteboard filmpje maken kan veel verschillende doeleinden hebben. Ja kan de kijker willen overtuigen, informeren of entertainen. Door deze verschillende doeleinden kan je dit type van communiceren op vrij diverse manieren inzetten en voor verschillende doeleinden.

Voor welke sectoren kan je een whiteboard filmpje maken

Het is begrijpelijk als je twijfelt of je een whiteboard filmpje maken in jouw sector wel zin heeft. Een whiteboard filmpje is een ontzettend breed inzetbaar communicatiemiddel. Het kan gebruikt worden voor marketing bedrijven, advocatenkantoor, tandarts of een groot bedrijf zoals KFC of MC Donalds. Een whiteboard filmpje kan voor elke sector zin hebben of je nu in de zorg, dienst of bouw sector zit. Met een whiteboard filmpje kan je veel mensen bereiken en een boodschap duidelijk maken.

 

https://animatievideokoning.nl/whiteboard-animatie-laten-maken/