TAEC
Image default
Media

Hoe kun je in 2020 meer likes op je YouTube-video’s krijgen?

Tenzij je alleen je YouTube-kanaal gebruikt om video’s te uploaden, zodat alleen jij of je familie en vrienden deze kunnen bekijken, wil je dat anderen er ook van kunnen genieten. En je wilt weten dat ze dat deden door ‘likes’ te verzamelen, of duimen omhoog voor elk van je meesterwerken. Je hebt tenslotte een stem, je deelt je talenten, meningen of dorpels met anderen, dus weten dat anderen hebben gekeken en ervan genoten is alleen maar natuurlijk.

Er zijn miljoenen YouTube-kijkers die er zijn, veel ruimte om alle likes te verzamelen waarmee je kunt omgaan – zolang je maar weet hoe je ze kunt bereiken. Hier komt de inspanning. Je hebt ideeën nodig die echt werken, een fatsoenlijk plan en een commitment om je eraan te houden. Hier beginnen we met enkele van die nuttige ideeën voor inspiratie.

 

Voeg inhoud toe die van nature leuk is

Analyse van de meest geliefde YouTube-video’s leert ons dat ze minstens één van deze dingen doen: ze zijn vermakelijk, kijkers kunnen iets nuttigs leren door te kijken, of het veroorzaakt een emotionele reactie (denk aan schattige kittenvideo’s). Concurreren met alle andere uploaders betekent dat je dit onderdeel goed moet hebben om extra likes te vragen. Zorg ervoor dat de gegeven informatie gemakkelijk te volgen is, begrijpelijk, nauwkeurig en indien mogelijk uniek.

 

Wees eerlijk – vraag mensen om de video leuk te vinden

Als het direct wordt gevraagd, zullen de meeste mensen die je video hebben bekeken (en die ervan genoten hebben) het ook leuk vinden. Ze zouden waarschijnlijk hoe dan ook hebben, maar dit voorkomt dat de hik zoals zij worden afgeleid en vergeten. Je kunt dit doen in de reacties, maar het is effectiever bij een bericht op het scherm of een beleefde voice-over.

Vergeet niet te vermelden waarom u om likes vraagt. Je zou kunnen zeggen dat het je motivatie verhoogt, je helpt te weten wat mensen leuk vinden en meer willen, of wat voor jou goed voelt.

Je kunt zelfs snelkoppelingen nemen en Youtube likes kopen.

 

Vergroot uw abonneecijfers

Het is logisch dat hoe meer mensen je kanaal volgen, hoe meer kans je hebt om weergaven en likes te krijgen. Het is niet altijd eenvoudig om het aantal abonnees te vergroten, maar je kunt de volgende ideeën proberen: kijkers vragen zich te abonneren, met dezelfde redenering als vragen om likes; post regelmatig inhoud zodat mensen uitkijken naar nieuwe video’s; verspreid het woord via andere sociale media. Mensen moeten weten wie en waar je van houdt of zich abonneert.

 

Haal het meeste uit YouTube

Niet posten en rennen! Neem de tijd om een ​​fatsoenlijke beschrijving van je nieuwe video te schrijven, een actieve commentator en liker van video’s van anderen te zijn en houd je kanaal netjes georganiseerd met afspeellijsten .

Soms kan het even duren voordat je de resultaten van je inspanningen ziet, maar geef niet op. Een gericht plan dat u zich verbindt te leveren, zal uiteindelijk de beloningen opleveren die u zoekt.