TAEC
Image default
Eten en drinken

Waarom een oesterman inhuren?

Je organiseert een feestje en denkt na hoe je voor wat extra entertainment kunt zorgen? Denk dan maar eens aan de oesterman. Die brengt reuring en neemt bovendien de lekkerste oesters mee. Met het inhuren van de oesterman breek je elke gelegenheid en combineer je entertainment met overheerlijke en verse oesters.  Zo sla je dus twee vliegen in een klap. Hoef je zelf ook niet achter de hapjes aan. Met deze speciale gast haal je onvervalst entertainment in huis.

De perfecte gast op elk feest en iedere beurs

De oesterman is kun je inhuren via de Oestercompagnie.  Vaak zie je de oesterman op feesten, bedrijfsfeesten en zeker ook op beurzen. Om op dit laatste door te gaan. Voor veel standhouders is het wel eens moeilijk om bezoekers richting hun stand te krijgen. Met de oesterman is dat anders. De bezoekers worden weliswaar gelokt met lekkere oesters, ze staan wel in je stand. En jij bent vast en zeker in staat om dan je slag te slaan en de bezoeker te interesseren voor je product of dienst. Een ding is zeker. Wil je sfeer? Dan huur je de oestermannen in. De passie straalt van deze man af en dat enthousiasme weet hij als geen ander over te brengen op de rest van de aanwezigen. Je kunt vragen of de oesterman ook het oestermeisje mee wil nemen. Wordt het nog gezelliger.

De oesterman is niet op zijn mondje gevallen

Of het nou een verjaardag of een bruiloft is, de oesterman reist af naar elk feest. Wat hij doet? Hij verhoogt de sfeer en neemt de lekkerste oesters mee. Hij opent ze en serveert ze aan de gasten, bovendien is de oester specialist niet op zijn mondje gevallen. Hij vertelt graag over de oester en beantwoordt bovendien alle vragen die er zijn over deze delicatesse. Omdat een oester nou eenmaal een luxe product is, krijgt elk feest ook een meer luxe uitstraling. Je feest wordt in elk geval uniek met de komst van deze bijzondere gast. Alleen al dat oestermannen en meisjes oestertainers genoemd worden zegt al iets over de mate van entertainment die ze bieden. Laat je verrassen en eet alvast smakelijk.

Genoeg en alleen de lekkerste oesters (met citroen)

Natuurlijk komt de specialist in oesters niet alleen met oesters naar je feest.  Hij heeft de lekkerste kruiden en altijd een citroentje bij zich om de perfecte smaak te creëren. Heel vaak raken mensen door de verhalen van dit fenomeen zelf ook enthousiast en gaan ze zich in de oester verdiepen. Wat dat betreft is de gast op elk feest het ideale uithangbord van de oester. Nee, natuurlijk laat de gast met oesters je niet zelf de oesters openen. Liever laat hij zien hoe je dat precies doet. Je wordt wat dat betreft dus op je wenken bediend. En let op; de specialist in oesters en alles wat daarmee te maken heeft heeft altijd meer dan genoeg oesters bij zich. Daar hoef jij je al helemaal geen seconde zorgen om te maken.

 

Een oesterman huur je in bij de Oestercompagnie!