TAEC
Image default
Aanbiedingen

Zoekt u naar een autorijschool De Bilt

Zoekt u naar een autorijschool De Bilt?

Maak dan nu kennis met autorijschool De Bilt. Wij van rijschool Vlam geeft kwalitatieve rijlessen tegen goedkoopste tarieven. Indien gewenst is het mogelijk om een spoedopleiding te volgen zodat u gegarandeerd op snelle termijn uw rijbewijs kunt halen via Vlam. Rijschool Vlam is een Bovag erkende autorijschool in De Bilt.

 

Proefles is altijd gratis bij rijschool De Bilt

Bij rijschool De Bilt vinden wij het belangrijk dat u met veel plezier uw rijbewijs gaat behalen. U moet een fijn gevoel hebben tijdens het volgen van de rijlessen en daarnaast wilt u uiteraard een goede begeleiding van de instructeur. Het is vaak handig om van te voren te weten hoeveel rijlessen u ongeveer nodig zult hebben voor het behalen van uw rijbewijs. De ene kandidaat pikt de instructies wat sneller op dan de andere maar ons streven is altijd het veilig en vlot behalen van uw rijbewijs en daarna u zelfstandige bestuurder bent.

Juist om deze reden kunt u bij ons een gratis intake rijles volgen van 60 minuten. In dit uur zal de rijinstructeur inschatten hoeveel rijlessen u ongeveer nodig heeft voor het behalen van uw rijbewijs. Daarnaast kunt u tijdens de gratis intake vrijblijvend kennismaken met rijschool De Bilt.

 

http://www.autorijschoolvlam.nl